Wikipedia:Wikiproject/Gendergap/InternationaleVrouwendag2021/Agenda

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom   6 maart Wikigap event online   Hulp & Overleg   Agenda   Korte artikelen uitbreiden   Nieuwe artikelen schrijven   Vertalingen   Resultaten Wikigap   Bronnen

Heb je een artikel aangemaakt, uitgebreid of verbeterd?
Laat het ons weten op de Resultaten Wikigap. Klik hier


Onze online activiteiten sluiten aan bij de internationale WikiGap bijeenkomsten die worden georganiseerd rondom Internationale Vrouwendag. Klik op onderstaande links om meer te lezen over de evenementen die worden georganiseerd:

Vervolgsessies[bewerken | brontekst bewerken]

Wil je je na de bijeenkomst op 6 maart verder verdiepen in het bewerken van Wikipedia, Wikidata of andere Wikimedia projecten?
Er zijn regelmatig Wiki bijeenkomsten waar we samenwerken en overleggen. Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij deze (voorlopig nog online) Wiki bijeenkomsten. In de webagenda van Wikimedia Nederland vind je een overzicht van komende activiteiten.

Bijeenkomsten in de bibliotheek[bewerken | brontekst bewerken]

Bibliotheek Hengelo, bibliotheek Tiel en bibliotheek Tilburg organiseren, wanneer de Covid-maatregelen weer versoepeld worden, lokale Wiki-bijeenkomsten de bibliotheek. De bijeenkomsten worden ook in de webagenda weergegeven wanneer ze weer worden georganiseerd. Wil je nú alvast meer lezen over de bibliotheekbijeenkomsten of in contact komen met de organisatie? Kijk dan voor meer informatie en contactgegevens op de projectpagina's van de bibliotheken:

Wil je zelf een bijeenkomst organiseren?[bewerken | brontekst bewerken]

Handleiding organiseren Wikipedia Schrijfbijeenkomst
Handleiding organiseren Wikipedia Schrijfbijeenkomst

Leuk dat je erover denkt om zelf een bijeenkomst te organiseren. In de brochure Handleiding Organiseren Wikipedia schrijfbijeenkomst lees je handige tips over hoe je een Wikipedia schrijfbijeenkomst organiseert. Klik op de afbeelding rechts van deze tekst om de handleiding te openen en/of te downloaden. Voel je vrij om jouw Wiki-bijeenkomst rondom Internationale Vrouwendag 2021 toe te voegen aan deze pagina.