Annie Claus is Coming to Town

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Annie Claus is Coming to Town
Regie Kevin Connor
Scenario Nina Weinman
Hoofdrollen Maria Thayer
Samuel Page
Randy J. Goodwin
Vivica A. Fox
Muziek Nathan Wang
Montage Jennifer Jean Cacavas
Productiebedrijf Sonar Entertainment
Distributie Hallmark Channel
Sonar Entertainment
Première Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
10 december 2011
Genre kerstfilm
Speelduur 87 minuten
Taal Engels
Land Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
(en) IMDb-profiel
MovieMeter-profiel
(mul) TMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Film

Annie Claus is Coming to Town is een Amerikaanse kerstfilm uit 2011. Het is tevens ook een televisiefilm daar het niet in de bioscoop kwam en het eerst uitgezonden werd op het Hallmark Channel.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Annie is de dochter van de kerstman en het hoofd van de speelgoedafdeling. Haar vader wordt ouder en denkt aan een opvolger. Annie vertrekt naar L.A. op zoek naar haar ware liefde zoals haar vader vroeger ook op reis ging toen hij zijn ware liefde vond. Het hoofd logistiek genaamd Chester heeft echter andere plannen. Hij huurt een plaatselijke acteur genaamd Dean in, die Annie moet verleiden en ervoor zorgen dat zij besluit om niet terug te gaan naar de Noordpool. Indien dit zou lukken, dan zou Chester de kerstman worden, wanneer Annie's vader met pensioen gaat.

Annie huurt een kamer in het Candy Cane motel en raakt bevriend met de eigenares Lucy en haar dochter Mia. In de stad ontdekt ze een ouderwetse speelgoedwinkel die op het rand van faillissement staan. De eigenaar genaamd Ted probeert de winkel draaiende te houden met zijn vriend Barry, maar er is een beetje verderop een grote speelgoedwinkel. Annie besluit om gratis te gaan werken in deze winkel en fleurt de winkel helemaal op, omdat Ted niet zo van Kerstmis houdt. Annie helpt tevens Mia en haar koor met hun kerstconcert. Ondertussen date Annie een paar keer met Dean. Wanneer ze achter Deans bedrog komt, vertrekt ze terug naar de Noordpool en wordt Chester verbannen. Annie ziet dan in dat Ted haar ware liefde en gaat op kerstmis opnieuw naar daar.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]