Overleg gebruiker:Baekie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Baekie, bedankt voor de mooie foto's.
Ik heb die van de Witkopnonnen zichtbaar gemaakt en van de Japanse kwartel geplaatst. Mvg. --Algont 14 okt 2006 19:41 (CEST)[reageer]

Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Baekie,

Je hebt een of meer afbeeldingen geüpload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen is te vinden over welke afbeeldingen het gaat (kijk in het kopje behorend bij de datum van dit bericht). Daar staat ook een toelichting. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie.

Voeg nieuwe informatie alsjeblieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst. 14 okt 2006 21:57 (CEST)

Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Baekie,

Je hebt een of meer afbeeldingen geüpload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen is te vinden over welke afbeeldingen het gaat (kijk in het kopje behorend bij de datum van dit bericht). Daar staat ook een toelichting. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie.

Voeg nieuwe informatie alsjeblieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst. 15 okt 2006 12:18 (CEST)

Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Baekie,

U heeft een of meer afbeeldingen geüpload op Wikipedia. Een medegebruiker is van mening dat deze afbeelding in zijn huidige vorm niet op Wikipedia thuishoort omdat bijvoorbeeld auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie.

Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst. 12 nov 2006 17:12 (CET)

Beste Baekie, ik zie een aantal artikelen opduiken gemaakt door jou. Dat is een goede zaak, wikipedia is namelijk altijd op zoek naar nieuwe artikelen. Nu viel me wel op dat er het een en ander mankeert aan de opmaak van je artikelen. Wikipedia heeft een standaard opmaak die geld voor elk artikel. Nu heb ik een handige tabel voor je waar de al deze opmaak in kunt bekijken. En zo kun je jou artikelen verbeteren. Groetjes Beany Overleg 7 feb 2009 19:19 (CET)[reageer]

Wikificeren
  • Het aanbrengen van een introductiezin, waarbij het onderwerp vet aangegeven wordt.
  • Het maken van koppelingen of hyperlinks naar andere onderwerpen op deze Wikipedia, maar pas op voor linkomania.
  • Het aanbrengen van links naar het artikel vanuit andere artikelen, om het artikel te "ontwezen".
  • Het toevoegen van een categorie, zie Gebruik van categorieën.
  • Het koppelen van artikelen op Wikidata aan die op anderstalige Wikipedia's (interwiki).
  • Het toevoegen van een afbeelding, veel afbeeldingen staan op commons en soms staat er op een anderstalige Wikipedia een afbeelding die je kan gebruiken.
  • Het toevoegen van coördinaten bij een geografisch artikel met behulp van {{Coor title dms}}.
  • Het structureren van een artikel.
  • Het opbreken van grote lappen tekst door het toevoegen van kopjes.
  • Het uitschrijven van afkortingen.
  • Het corrigeren van spelfouten.
  • Het schrijven van formules in de wikisyntax, zie TeX in Wikipedia.
  • HTML-codes zoveel mogelijk te vervangen door wikisyntax, zie Tekstopmaak

en andere opmaakgerelateerde zaken.

Conventies
Beste Baekie, ik lees hierboven net het bericht en ik zie dat Beany je al op de hoogte heeft gebracht van het feit dat niet al jouw artikelen volledig correct zijn qua opmaak. Zo zag ik bijvoorbeeld dit artikel van jou voorbij komen. Ik heb het goedgekeurd, hoewel ik nog wat opmaak miste. Het belangrijkste dat me bij dit artikel opviel was dat de categorie miste. Als je dat nog even zou willen doen, dan denk ik dat het wel door kan gaan voor een aardig artikel. Maar let op, want er zijn gebruikers die een artikel in zo'n staat op de verwijderlijst zouden zetten. Mvg, --Joerim | overleg 12 jun 2011 16:17 (CEST)[reageer]

Geschiedenis Provincie Molukken[brontekst bewerken]

Bedankt voor uw uitbreiding van het artikel Molukken (provincie). Ik zou echter graag willen weten welke bronnen u heeft geraadpleegd om deze kennis te verkrijgen.

Geraadpleegde bronnen kunnen in het artikel worden vermeld door de tag <ref> te gebruiken. Voeg hiertoe de tekst <ref>naam van de bron</ref> toe aan de lopende tekst van het artikel. De inhoud van deze tags wordt dan als voetnoot onderaan het artikel geplaatst. Zie eventueel ook Wikipedia:Bronvermelding en Help:Referenties en voetnoten.

(Indien er hierna een foutmelding verschijnt: „Citefout: De tag <ref> bestaat, maar de tags {{references}} of {{Appendix}} zijn niet aangetroffen.”, voeg dan één van deze twee tags toe onderaan de pagina.)

Op deze manier is het voor iedereen duidelijk waar de informatie vandaan komt, kunnen eventuele fouten of tegenstrijdigheden makkelijker worden opgelost, en hebben nieuwsgierige mensen een aanknopingspunt waar ze nog meer kunnen vinden.


Ik kwam overigens de volgende zin tegen: „De Portugezen stichtten echter een niet machtscentrum, namelijk Ambon.” Mag ik aannemen dat u hier nieuw machtscentrum bedoelt?


Met vriendelijke groet / Salam hormat / Kalwedo,

Tjibbe I (overleg) 15 jun 2011 10:36 (CEST)[reageer]

Slijmprikken[brontekst bewerken]

Beste Baekie. Ik heb deze wijzigingen gedaan op je reeks van slijmprikken. Al die soorten staan niet op Commons en Species, dus dat moet je weglaten. Verder is het artikel een beginnetje, dus dat sjabloontje hoort er ook bij. Tenslotte moet je niet meerdere auteurs via één link verwijzen; McMillan, Wisner zal hij immers nooit vinden. Grashoofd 3 nov 2011 23:14 (CET)

Daarnaast, je hebt OVERAL haakjes neergezet! Dat is echt heel fout. Gelieve eerst te oefenen met artikelen, want dit gaat helemaal niet goed zo.. Grashoofd 3 nov 2011 23:22 (CET)
Nog iets: Voeg de volgende twee waarden overal toe.
| naam=soortnaam
| titelweergave=soortnaam

Het betreft soorten, en die staat schuingedrukt. De introtekst is daarom ook niet goed, want die moet ook schuin. Grashoofd 4 nov 2011 00:31 (CET)

Hoi Baekie, wil je aub deze wijziging meenemen in volgende artikelen? - C (o) 4 nov 2011 17:43 (CET)[reageer]

Hoi Baekie. Je bent druk bezig met het aanmaken vam artikelen zie. Hartstikke mooi! Echter kun je voortaan ook kijken of er een afbeelding beschikbaar is. En als deze beschikbaar is deze toevoegen. Zie bijvoorbeeld Puku. Deze afbeelding heb ik er bij gezet (stond op de Engelstalige wiki). Alvast bedantk en succes! Koektrommel (overleg) 10 nov 2011 12:25 (CET)[reageer]

Zwartpuntrifhaai[brontekst bewerken]

Beste gebruiker Baekie, wil je aub geen informatie meer verwijderen die correct is, zoals je gedaan hebt op de pagina Zwartpuntrifhaai? Ik heb nu die bewerkingen teruggedraaid.

Wil je voortaan ook bronnen noemen, hoe je aan bepaalde info komt? er is nu een hele lap tekst bij op de pagina, maar géén één bron. Wil je aub je bron alsnog noemen? Alvast bedankt. Mvg, Kennyannydenny (overleg) 10 nov 2011 16:20 (CET)[reageer]

Een vriendelijk verzoek[brontekst bewerken]

Geachte Baekie,

Hierbij doe ik u een vriendelijk verzoek om alstublieft in u nieuw aangemaakte artikelen over dieren meer informatie te plaatsen dan 1 regel en een infobox. Ik zie namelijk nergens terugkomen waar dat die dieren voorkomen in het wild, hoe groot ze zijn enz. Omdat ik geen zin heb om nu al uw artikelen te nomineren voor verwijdering wegens verbetering gevraagd ({{wiu}}) en ik zelf geen verstand heb van de dieren vraag ik hierbij vriendelijk of u deze aanvulling alstublieft wil doen. De artikelen lijken nu namelijk nogal kaal en te simpel voor een encyclopedie.

M.v.g. Michael 1988 (overleg) 10 nov 2011 21:24 (CET)[reageer]

IUCN-status[brontekst bewerken]

Beste Baekie, Mooi werk al die vogels! Wat ik kan zien heb je veelal vogels te pakken met een IUCN-status. Daar kan wat meer informatie over worden gegeven, door het rl-id (het getal voor de /0 in de URL van de IUCN-site) en de "statusbron" (=Year Assessed) ook op te geven. Er komt dan meteen een link naar de IUCN-site bij, je moet wel even {{Appendix}} of een gelijkwaardig sjabloon onderaan zetten. Ook is het gebruikelijk de IUCN-status in een categorie te vangen. Kun je dat toevoegen? Dank. Zie bijv. hier hoe een en ander kan worden gedaan. Fijne jaarwisseling, Lymantria overleg 29 dec 2011 15:00 (CET)[reageer]

Kleine opmerking[brontekst bewerken]

Hoi Baekie, mooi werk met die artikelen over eenden. Edoch zou ik willen vragen om even te kijken naar de wijziging die ik hier doorvoerde. Je dient consequent hoofdletters te gebruiken (dus geen hoofdletters midden in een zin, behalve bij eigennamen natuurlijk) en de wetenschappelijke naam dien je enkel te cursiveren (dus moet niet in het vet). Alvast bedankt en een prettig eindejaar! Groet, C (o) 31 dec 2011 13:19 (CET)[reageer]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Calcium in biologie dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20121121 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 22 nov 2012 01:01 (CET)[reageer]

Artikelen over vogels[brontekst bewerken]

Beste Baekie, wil je alsjeblieft voortaan het sjabloon {{beginnetje}} toevoegen aan je artikelen over vogels, die een geringe hoeveelheid aan informatie bevatten? In de vorm zoals ik het bijvoorbeeld op Nieuw-Caledonische havik plaatste. Dank! JurriaanH overleg 24 nov 2012 18:44 (CET)[reageer]

Dankjewel! JurriaanH overleg 24 nov 2012 20:36 (CET)[reageer]

En graag letten op het wel/niet gebruiken van haakjes bij de auteur. Bij bijv. Salvins prion horen haakjes. Kijk even bij de bron die je gebruikt, die geeft het meestal goed aan.Joopwiki (overleg) 1 dec 2012 21:36 (CET)[reageer]

Nog een verzoekje van mij. Kun je ze gelijk linken op wikidata? Ik heb er nu een aantal toegevoegd aan wikidata en er zat een conflict tussen. De bots pikken dus mogelijk niet al je lemma's op waardoor er weer nieuwe conflicten ontstaan. Natuur12 (overleg) 29 jul 2013 17:30 (CEST)[reageer]
En ook nog een verzoekje van mij. Wil je de juiste syntaxis gebruiken in de taxbox voor de IUCN status? Bij de albatrossoorten van het genus Diomedea heb je nog al wat slordigheden laten staan die me veel correctiewerk kostte.
status=LC of NT/VU/EN/CR; statusbron= jaartal (meestal 2012); rl-id= 10600abcd (code). Groeten Henrik, HWN (overleg) 15 aug 2013 15:05 (CEST)[reageer]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Extreemrechts terrorisme dat is genomineerd door Ecritures. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180714 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 15 jul 2018 02:01 (CEST)[reageer]