Overleg gebruiker:Wutsje

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

  • Ik ben onregelmatig online, dus een reactie kan even duren.
  • Bijdragen aan deze pagina kunnen direct na lezing worden gearchiveerd.
Archief

Zaak Hoogeveen123[bewerken]

De arbitragecommissie heeft beslist om de zaak Hoogeveen123 met betrekking tot het intrekken van zijn blokkade in behandeling te nemen. 12 jan 2015 23:33 (CET)

Dank voor de kennisgeving. 13 jan 2015 01:17 (CET)

Hoe is 't?[bewerken]

Dag Wutsje, enige tijd geleden liet je weten dat er in je dagelijks leven wat zaken speelden die veel aandacht vroegen, en waardoor je moeite had om ook op Wikipedia nog eens met stress en ongenoegen geconfronteerd te worden. Ik weet ook nog wel om wat voor zaken dat ging, maar omdat ik me niet meer herinner of je dat alleen in de modmail meldde of ook hier, noem ik ze niet bij naam; we weten beiden waarom het gaat). Je wist nog niet of je überhaupt nog wel wat wilde betekenen voor Wikipedia. Gelukkig zie ik je zo nu en dan nog iets doen. Dat betekent in elk geval een teken van leven. En daarnaast dat je Wikipedia gelukkig nog niet helemaal hebt opgegeven.

Ik hoop dat het je goed gaat. Ik waardeer het dat je ons deelgenoot hebt gemaakt van de dingen die je veel tijd kostten. Konden een paar woorden van deze of gene op Wikipedia maar voor verlichting zorgen, dan zou ik beslist vaker laten weten dat ik aan jou en je zorglijke thuissituatie denk. Ik kan je hooguit laten weten dat je een gewaardeerde collega bent, en dat ik regelmatig aan je denk. Met hartelijke groet, WIKIKLAAS overleg 13 feb 2015 19:06 (CET)

Hoi Wikiklaas, mijn allerhartelijkste dank voor je vriendelijke woorden - waarop ik natuurlijk veel te laat reageer, maar dat heeft alles met de voornoemde omstandigheden te maken. Een daarvan is intussen langs wat ik hier maar natuurlijke weg zal noemen "opgelost" (je zult begrijpen wat ik bedoel) en de nasleep daarvan slokt een groot deel van m'n tijd op. Daarnaast ben ik inmiddels voor onbepaalde tijd dagelijks mantelzorger. Lastig is alleen wel dat ik onlangs ongelukkig ten val ben gekomen (zoals dat dan heet - alsof je ook gelukkig op je bek kunt gaan), wat me een vrij pijnlijke kwetsuur aan mijn borstkas heeft bezorgd, waarvoor een hersteltijd van vijf tot zeven weken staat. Het grootste deel daarvan is nu gelukkig voorbij en het gaat merkbaar steeds beter, maar al met al is wp er de afgelopen tijd tot mijn spijt niet van gekomen. Ik zal daar binnenkort echter wel weer meer tijd voor hebben en daar ben ik blij om, want zo'n vrije encyclopedie blijft toch een wondertje, waaraan ik graag steentjes blijf bijdragen, als mod en als gebruiker (er ligt bv. inmiddels een behoorlijke stapel foto's te wachten). Groet, Wutsje 28 mrt 2015 22:48 (CET)
Moai dat jo der dochs wer binne! It krekte hoech ik net te witten, doch mar tuike oan.. Groetnis, Atsje (overleg) 28 mrt 2015 23:14 (CET)
Voor de late reactie heb ik alle begrip. Ik begrijp ook wat er gebeurd is. Ik hoop voor je dat daar ook een zekere mate van opluchting mee gepaard gaat. Blij te horen dat er binnenkort weer wat bijdragen van je te verwachten zijn. Ik heb inmiddels voor het eerst sinds lang weer een digitale camera, en hoop daarmee commons ook wat te gaan aanvullen. Onder andere komend weekend als we op een paar Zeeuwse dijken naar macrofauna gaan zoeken. Ik hoop dan maar dat ik overeind blijf. Gezicht met tong uit de mond WIKIKLAAS overleg 29 mrt 2015 00:29 (CET)

File:140529 Trafohuisje Bolwerk ZZ Sloten Fr NL.jpg[bewerken]

Hey Wutsje,

Dit trafohuisje staat aan de Bolwerk ZZ, de koestraat loopt dwars aan die straat. Denk jij dat het trafohuisje op de gemeentelijke monumentenlijst het over dit trafohuisje heeft? Ik twijfel. --Vera (talk) 19 mrt 2015 15:58 (CET)

Hoi Vera, als we OSM mogen geloven heeft het exemplaar dat ik heb gefotografeerd Bolwerk Zuidzijde 200T als adres, dus ik denk inderdaad niet dat dat 'm is. Wutsje 28 mrt 2015 22:48 (CET)

Herbevestiging moderatorschap april 2015[bewerken]

Beste Wutsje,

Op woensdag 1 april 2015 om 00.01 uur (CEST) begint de eerste ronde van de jaarlijkse herbevestigingsprocedure voor het moderatorschap. Bij deze herbevestiging zal ook jouw moderatorschap worden geëvalueerd. Op deze pagina wordt de eerste ronde gehouden en daar staat ook de gang van zaken uitgelegd. Je kunt op die pagina (hier) desgewenst een verklaring plaatsen. Mocht je het moderatorschap (vrijwillig) willen inleveren, dan kan dat natuurlijk op elk moment door een verzoek te doen op deze pagina op Meta. Laat het me gerust weten als je hierover vragen hebt.

Veel succes toegewenst!

Met vriendelijke groet, Mathonius 31 mrt 2015 18:38 (CEST)

Dank voor de notificatie. Groet, Wutsje 31 mrt 2015 21:12 (CEST)