Overleg gebruiker:Wutsje

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

  • Ik ben onregelmatig online, dus een reactie kan even duren.
  • Bijdragen aan deze pagina kunnen direct na lezing worden gearchiveerd.
Archief

Zaak Hoogeveen123[bewerken]

De arbitragecommissie heeft beslist om de zaak Hoogeveen123 met betrekking tot het intrekken van zijn blokkade in behandeling te nemen. 12 jan 2015 23:33 (CET)

Dank voor de kennisgeving. 13 jan 2015 01:17 (CET)

Hoe is 't?[bewerken]

Dag Wutsje, enige tijd geleden liet je weten dat er in je dagelijks leven wat zaken speelden die veel aandacht vroegen, en waardoor je moeite had om ook op Wikipedia nog eens met stress en ongenoegen geconfronteerd te worden. Ik weet ook nog wel om wat voor zaken dat ging, maar omdat ik me niet meer herinner of je dat alleen in de modmail meldde of ook hier, noem ik ze niet bij naam; we weten beiden waarom het gaat). Je wist nog niet of je überhaupt nog wel wat wilde betekenen voor Wikipedia. Gelukkig zie ik je zo nu en dan nog iets doen. Dat betekent in elk geval een teken van leven. En daarnaast dat je Wikipedia gelukkig nog niet helemaal hebt opgegeven.

Ik hoop dat het je goed gaat. Ik waardeer het dat je ons deelgenoot hebt gemaakt van de dingen die je veel tijd kostten. Konden een paar woorden van deze of gene op Wikipedia maar voor verlichting zorgen, dan zou ik beslist vaker laten weten dat ik aan jou en je zorglijke thuissituatie denk. Ik kan je hooguit laten weten dat je een gewaardeerde collega bent, en dat ik regelmatig aan je denk. Met hartelijke groet, WIKIKLAAS overleg 13 feb 2015 19:06 (CET)

Beoordelingsnominatie Lijst van afkortingen in het Nederlands[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van afkortingen in het Nederlands. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150214 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 15 feb 2015 01:19 (CET)