Eveline Stallaart

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Eveline Stallaart
Eveline Stallaart (ongedateerde foto}
Beroep Seksuoloog, psycholoog
Bekend van RTL Boulevard, LINDA.tv, De Telegraaf, andere media
Website https://www.essh.nl

Eveline Stallaart is een Nederlands seksuoloog en psycholoog. Zij heeft een seksuologiepraktijk in Amsterdam en is als deskundige betrokken bij verschillende media zoals RTL Boulevard en De Telegraaf.

Biografie[bewerken | brontekst bewerken]

Stallaart (1982) groeide op in Heeze. Zij volgde haar middelbare school aan Scholengemeenschap Augustinianum te Eindhoven. Vervolgens studeerde zij Psychologie aan de Universiteit Maastricht waar zij in 2008 haar Master titel (MSc) behaalde in de Klinische Psychologie. Na haar studie deed zij ervaring op in de verslavingszorg bij Jellinek en op de afdeling Seksuologie van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (tegenwoordig OLVG West) te Amsterdam.[1] Sinds 2013 heeft zij haar eigen seksuologiepraktijk ESSH (Eveline Stallaart Sexual Health).[2]

Media[bewerken | brontekst bewerken]

Sinds 2016 is Stallaart als seksuologe regelmatig te zien bij RTL Boulevard. Ook was zij te zien bij RTL Late Night, LINDA.tv[3] en het RTL 5 programma Galileo.[4] Ook in andere media zoals De Telegraaf, Elle, Marie Claire, Glamour en NU.nl zijn artikelen met Stallaart gepubliceerd.[3] Ze werkt ook mee aan Married at First Sight in seizoen 5-heden. In 2022 deed Stallaart mee aan het televisieprogramma De Alleskunner waar ze 14de eindigde. In 2023 deed ze mee aan het televisieprogramma Weet Ik Veel.

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]