Gebruiker:Erikvank

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik ben Erik, geboren in 1970. Ik heb Informatiekunde gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Ik werk als consultant bij een grote IT-dienstverlener en woon in het Groene Hart.

Ik heb een brede belangstelling en je zult mij dan bij Wiki ook op veel verschillende onderwerpen terug kunnen vinden. Ik speel graag piano, zou meer tijd willen hebben voor fotografie en lezen. Ik wandel regelmatig over de Nederlandse LAW's en fiets tussendoor wat op mijn racefiets.

Mijn bijdragen 

Onder meer de volgende lemmata ben ik gestart of ik heb er een grote bijdrage aan geleverd:

En nog wat biografieën:

Omdat ik veel LAW's loop, heeft dit onderwerp ook mijn interesse. Vandaar deze artikelen:

En ik heb er wat sjablonen voor gemaakt.

Deze heb ik ook bij een aantal bestaande artikelen toegevoegd.

Uit nieuwsgierigheid naar de herkomst van de namen van de parkeerplaatsen langs de snelweg heb ik een tijdje terug deze lijst aangemaakt. Niet iedereen was er direct van overtuigd dat dit interessante artikeltjes op kan leveren. Maar een aantal mensen zijn enthousiast aan de slag gegaan. Zelf heb ik inmiddels ook aan een paar artikelen bijgedragen, zoals bij:

Daarnaast vul ik artikelen graag wat aan, maak kleine verbeteringen. En ik wil nog wel eens artikelen herstructuren als ze na verloop van vele wijzigingen wat onoverzichtelijk zijn geworden. Dit heb ik bijvoorbeeld gedaan bij de volgende artikelen

Voor een overzicht van al mijn bijdragen kun je kijken op deze lijst.