Gebruiker:Nick Dbvr

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Nick Dbvr
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Geboren 16.01.1991
Kortrijk
Nationaliteit Vlag van België België, Belg
Beroep Student Maatschappelijke veiligheid


Welkom,

Zoals je kunt zien aan mijn gebruikersnaam heet ik Nick. Mijn achternaam heb ik als medeklinkercluster geschreven. Dit om jullie het wat leuker te maken naar het zoeken van mijn achternaam en ten tweede om mijn identiteit deels af te schermen.

Ik studeer Bachelor Maatschappelijke Veiligheid en zit op dit moment in mijn derde jaar. Dankzij het vak E-veiligheid leer ik werken met Wikipedia en zal ik enkele lemma's toevoegen of bewerken.

Heeft u vragen of opmerkingen kunt u steeds terecht op mijn overlegpagina.

Met vriendelijke groet, Nick_Dbvr

Persoonlijke geschiedenis[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben in Kortrijk geboren en woon er nog steeds. Ik heb mijn lagere school in het Sint-Amandscollege Zuid gevolgd. In het secundair studeerde ik Sociale en Technische wetenschappen in het Sint-Theresia instituut. Momenteel zit ik in mijn 3de jaar Maatschappelijke veiligheid aan de Ipsoc.

Interesses[bewerken | brontekst bewerken]

Sport[bewerken | brontekst bewerken]

Voor mij is sport zeer belangrijk. Wielersport is hier één van. Sinds drie jaar train ik jaarlijks om tijdens de zomer met vader en broer enkele cols te bedwingen. Ik vind het leuk om eigen grenzen te verleggen en dit is voor mij het grootste verschil tussen ploegsporten en individuele sporten. Mezelf verbeteren, betere tijden afleggen vind ik motiverend om verder te gaan. Ieder jaar rond de paasperiode beklim ik de Mont Ventoux, tot nu toe was een tijd van 1uur en 44min mijn persoonlijk record. Dit zonder voorheen te trainen.

Snowboarden vind ik zeer fijn, de snelheden die je hierbij kunt halen geven me een enorme kick!

Scouts[bewerken | brontekst bewerken]

Ik zit al sinds min eerste jaar kapoentje bij Scouts Groeninge, misschien is het wel eens tijd dat ik hier een lemma voor aanmaak. Ik ben ervan overtuigd dat ik een deel van mijn persoonlijkheid heb weten op te bouwen dankzij deze jarenlange ervaringen. Op dit moment geef ik voor het derde jaar leiding waarbij het mijn eerste jaar is bij de Verkenners. Ik keek altijd op naar mijn leiders en natuurlijk geeft me dit een bevredigend gevoel om mijn 'gasten' een aangename vergadering te geven en leuke kampen. Armoede is een onrecht, maak er spel van!

Muziek[bewerken | brontekst bewerken]

Ik denk dat iedereen van muziek houdt. Mijn tijdsinvestering aan het opzoeken en beluisteren van muziek ligt denk ik hoger dan die van de gemiddelde persoon. Al sinds mijn geboorte leerden mijn ouders me muziek kennen van rock tot trance, house... Thuis is het de muziek van Studio Brussel die de woonkamer vult. Persoonlijk ben ik dagelijks op zoek naar nieuwe plaatjes. Die zoek ik op muziekblogs zoals:

Op deze Blog zoek ik voornamelijk naar Dubstep, Drum and Bass, Electro en House. Af en toe krijg ik ook eens de kans om op een scoutsfeestje of een verjaardag te draaien.

Auto's[bewerken | brontekst bewerken]

Sportwagens zijn mijn passie, het zijn stukken kunst die ontstaan door onder andere enkele creatieve Belgische geesten zoals Dirk Van Braeckel, Luc Donckerwolke en Lowie Vermeersch. Zelf teken ik af en toe eens een auto(zie foto). Ik probeer mee te zijn met de huidige trends en probeer zelf wat foto's te nemen die ik op gepaste websites plaat. Autogespot en 500px zijn hier een voorbeeld van.

Het is vanzelfsprekend om zelf ooit een sportwagen in bezit te hebben maar de toekomst ziet er over het algemeen zeer somber uit voor het voortbestaan van sportwagens. Het is een zonde vind ik. Doorheen de jaren zijn er prachtexemplaren op de markt gebracht die vaak in collecties van de rijke wereldburger verdwijnen. Jay Leno, Ralph Lauren en Hassanal Bolkiah zijn hier enkele voorbeelden van.

Wikipediaklas[bewerken | brontekst bewerken]

Voor het vak E-Veiligheid zitten we samen in een Wikipediaklas van Mnr. Benedict Wydooghe. Hier staan enkele opdrachten op de we moeten vervolledigen. Het is natuurlijk enorm belangrijk om Wikipedia rustig te verkennen en te leren hoe je een Lemma kunt maken en verbeteringen toevoegen.

Op dit moment ben ik bezig met de verwerking van het artikel over Sean Parker een mede oprichter van Napster.

Eigen bijdrage[bewerken | brontekst bewerken]

Interessante links[bewerken | brontekst bewerken]

Gebruikersboxen[bewerken | brontekst bewerken]

Deze gebruiker doet aan scouting.
Deze gebruiker is
33 jaar en 99 dagen
(11913 dagen)
Deze gebruiker is vandaag precies 12 jaar, 6 maanden en 25 dagen actief op Wikipedia.
Deze gebruiker heeft veel kennis van muziek
Deze gebruiker is geïnteresseerd in auto’s
Deze gebruiker is een beginner
Deze gebruiker gebruikt geen sigaretten.
Deze gebruiker is student.