Jared Has Aides

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Jared Has Aides
South Park-aflevering
Afleveringsnummer #602 (81)
Verscheen 6 maart 2002
South Park - Seizoen 6
6 maart 2002 - 11 december 2002
 1. Freak Strike
 2. Jared Has Aides
 3. Asspen
 4. The New Terrance and Phillip Movie Trailer
 5. Fun with Veal
 6. Professor Chaos
 7. Simpsons Already Did It
 8. Red Hot Catholic Love
 9. Free Hat
 10. Bebe's Boobs Destroy Society
 11. Child Abduction Is Not Funny
 12. A Ladder to Heaven
 13. The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers
 14. The Death Camp of Tolerance
 15. The Biggest Douche in the Universe
 16. My Future Self n' Me
 17. Red Sleigh Down

Seizoen 5 Seizoen 7
Lijst van afleveringen

Jared Has Aides is aflevering #602 van de animatieserie South Park. In Amerika werd de aflevering voor het eerst uitgezonden op 6 maart 2002.

Plot[bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

Jared Fogle is afgevallen dankzij het eten van Subway-broodjes. Hij maakt reclame voor Subway en vertelt dat dankzij de Subway-broodjes afvallen een makkie is. Dat brengt de jongens op het idee om eenzelfde soort contract te sluiten met de City Wok, het plaatselijke Chinese restaurant.

Een running gag in deze aflevering is een misverstand tussen Jared en het publiek. Jared vertelt iedereen dat hij ook veel te danken heeft aan zijn assistenten (kortweg aides). De mensen denken echter dat Jared zegt dat hij aids heeft. Dit zorgt voor heel wat misverstanden, bijvoorbeeld als Jared zegt dat iedereen die af wil vallen, aides moet hebben of als hij zegt dat hij alle kinderen zo snel mogelijk aids wil geven.

Ondertussen sluiten de jongens een deal met de eigenaar van de City Wok, Tuong Lu Kim, en Butters Stotch is vervolgens het "slachtoffer". Omdat zijn ouders weg zijn en elk uur bellen of alles in orde is (hij heeft huisarrest), blijft Cartman bij Butters' huis om zich elke keer bij het bellen voor te doen als Butters. Bij de tweede keer dat ze bellen, duurt het even voordat hij opneemt, omdat hij Terrance en Phillip zit te kijken. Hij scheldt echter Butters' vader en moeder uit en vertelt dat hij aan het rukken is.

Kyle weet de "lynchpartij" van Jared te stoppen en helpt het misverstand over Jareds aides uit de wereld. De mensen nemen het goed op en zijn blij: na 22,3 jaar is aids eindelijk grappig. Mensen juichen, lachen en er komt zelfs een speciaal standbeeld.

De aflevering eindigt bij Butters' huis. Butters komt weer thuis, bedankt Cartman en noemt hem een echte vriend. Cartman maakt zich vervolgens uit de voeten om een ligstoel en snacks te halen om zo de ruzie tussen Butters en zijn net thuisgekomen ouders te aanschouwen.