Overleg:De Wereld Draait Door

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

De zin, over het afgebroken programma voor voetbal, "De uitzending gaat dan op internet verder en zal in de herhalingen laat in de avond en 's nachts wel in zijn geheel te zien zijn." heb ik geschrapt. Ik heb een aantal weken geleden gekeken waar naar internet verwezen werd. Afgelopen week weer gekeken, maar hieruit bleek dat het programma al om 20.00 stopte (aftiteling e.d.). Hierdoor neem ik aan dat het plan om het via internet uit te zenden van tafel is. Kan iemand daar uitsluitsel over geven? BlackNight 28 okt 2006 00:31 (CEST)

De Wereld Slaat Door[bewerken]

"Het programma Life & Cooking van de commerciële zender RTL 4, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard, komt geregeld met een parodie getiteld De Wereld Slaat Door."

Life & Cooking bestaat niet meer, maar is nu Life 4 You. Of ze daar ook De Wereld Slaat Door uitzenden weet ik niet. Er moet dus even gekeken worden of De Wereld Slaat Door nog wordt uitgezonden op Life 4 You. Zo ja, dan hoeft Life & Cooking alleen te vervangen worden door Life 4 You. Zo niet, dan moet de zin in verleden tijd geplaatst worden. Woodcutterty 12 nov 2009 19:43 (CET)

De tv draait door[bewerken]

Opmerking; kabouter Westley is geen vast onderdeel, de tv draait door daarentegen wel. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door ? (overleg · bijdragen) 2 feb 2010 12:02}87.210.43.118

   - Inderdaad is Kabouter Westley geen vast onderdeel, Matthijs heeft eens gesproken met de tekenaar van de kabouter en met kerst werd er een filmpje  
     uitgezonden die DWDD als onderwerp had. Word als vast programma op Comedy Central uitgezonden. Is verwijderd.

Controversen[bewerken]

Ik vind de informatie onder het kopje controversen niet erg encyclopedisch. Drie gasten die zich niet helemaal keurig behandeld voelen, tja, dat kan gebeuren bij een praatprogramma dat inmiddels honderden, zo niet duizenden gasten heeft gehad. Ik zal de paragraaf dan ook verwijderen. Vinvlugt 18 mrt 2010 21:32 (CET)

LuckyTV[bewerken]

LuckyTV is een vast onderdeel van DWDD, maar produceert daarnaast (onder diezelfde naam) ook voor veel andere media. LuckyTV zou in mijn ogen dus opgenomen moeten worden als TV-producent, eerder dan uitsluitend als onderdeel van DWDD. Ik wil daarom een aparte pagina 'LuckyTV' aanmaken. --Antiparameter 9 mei 2010 16:51 (CEST)

--Antiparameter 10 mei 2010 02:22 (CEST) Pagina LuckyTV aangemaakt. Doorverwijzing vanaf 'Lucky TV' en 'Sander van de Pavert' aangepast. Ik zal de paragraaf 'LuckyTV' van deze pagina verwijderen en links op deze pagina aanpassen.

relevant?[bewerken]

Is het relevant welke band tijdens de verkiezingsspecial van een televisieprogramma speelt?Koosg 9 sep 2010 06:27 (CEST)

De Prem-kwestie en 'censuur'[bewerken]

De kwestie m.b.t. Prem Radhakishun wordt ingeleid met de zin "Op 16 november 2010 censureerde DWDD de herhalingen van de uitzending". Ik verbaas me hierover; ten eerste is dat volgens mij niet de kern van de zaak en ten tweede geeft het gebruik van het woord 'censureerde' een nogal negatief waardeoordeel over de houding van de VARA. POV dus. Als er in dit artikel al aandacht aan moet worden geschonken, dan is het relevante de uitlatingen van Prem en het daaropvolgende besluit hem niet meer uit te nodigen en niet het feit dat een herhaling niet in zijn geheel werd uitgezonden of het feit dat het fragment nog wel op YouTube te zien is. Gertjan 23 nov 2010 00:27 (CET)

Wordt het niet eens tijd voor een flinke snoei?[bewerken]

Het lemma staat vol met lijstjes, programmaonderdeeltjes en meer triviaal gedoe. Dat heeft allemaal weinig meer te maken met een encyclopedisch lemma, het zou wellicht een plaats kunnen krijgen in de VARA-gids maar hier hoort het niet. Ik ben er voor om rigoureus te schrappen, het lemma dient enkel het programma te beschrijven, dat gast x ook opdraaft bij concurrerend programma z, dat piet,jan en klaas ook wel eens langs komen, echt dat is fancruft dat hier niet hoort. Peter b (overleg) 4 jul 2013 13:29 (CEST)