Overleg Wikipedia:Humor en onzin/Kwikïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïsme

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Twijfel en NPOV[bewerken]

Ik mis de bronnen in dit artikel. Daarnaast vind ik de tekst wel erg eenzijdig beschreven. Ik mis heel sterk een stukje over de tegenstanders van het Kwikïiïïïsme. M.vr.gr. brimz 5 okt 2010 13:30 (CEST)

Ik heb zojuist vluchtig onderzoek gedaan naar de tegenstanders van het Kwikïiïïïsme, en heb geconcludeerd dat die er nog niet zijn. Het wachten is op een geschikte kandidaat. Mvg, Bas (o) 31 jul 2013 20:25 (CEST)
Een stukje OO is altijd welkom ter leering ende vermaeck. Ik twijfel nog om de eerste tegenstander te worden, maar een roepende in de woestijn ben ik al te vaak geweest. Wie durft???  Klaas|Z4␟V:  12 mrt 2015 10:51 (CET)

gerelateerde Vraag[bewerken]

Ik heb zojuist de akziegroep "Klaas for president (van het Kwikïiïïïsme)" opgericht, kan ik dit nu vermelden in het lemma? Ik ben wel zelf de [bron?] van dit nieuwsitem, maar dat geeft toch niet, of wel? vr groet Saschaporsche (overleg) 12 mrt 2015 11:45 (CET)
Is het niet wat al te logisch om een nog twijfelend tegenstander maar gelijk te bombarderen tot president? Dit lijkt veel te veel op de dagelijkse politieke praktijk en daarom ben ik ook fel Tegen Tegen. M.vr.gr. Brimz (overleg) 12 mrt 2015 20:38 (CET)

Onnodige boxen verwijderd[bewerken]

Zie geschiedenis wat ik verwijderd heb. Te veel boxen boven de pagina maakt de pagina té druk. Indien u het niet eens bent met deze actie, aarzel niet om te overleggen! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Victorbelgie (overleg · bijdragen) 28 jun 2012 21:34‎