Overleg gebruiker:Èl-Gueuye-Noere

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Èl-Gueuye-Noere, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.339 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Met vriendelijke groet: Nieuwsgierige Gebruiker (overleg) 11 jul 2019 17:30 (CEST)[reageer]

Leuk van een echte Waal op de NL Wikipedia erbij te hebben. De datum waarop je account aangemaakt werd is veelzeggend; 11 juli. Mijn kennis van het Waals is zeer beperkt maar ik vermoed dat El-Gueuye-Noere gelezen en begrepen kan worden als Geule Noire (zwartsmoel dus mijnwerker). Veel plezier op de NL Wikipedia, groeten van een Wallonië liefhebber (van de Bois-du-Luc, de scheepsliften van het Canal du Centre, tot Le Grand-Hornu). Groeten. Boerkevitz (overleg) 6 jun 2020 20:55 (CEST)[reageer]

Goeiedag, :-)
Ja, als je kan zien, bijdrag ik af en toe op de Nederlandstalige versie van Wikipedia. Leuk ook dat de nl.wiki zeer actief is, omdat ik er vaak gebruik om mijn Nederlands te verbeteren. In tegenstelling tot veel mensen, hou ik van deze taal. (Ik apprecieer meestal talen, behalve twee uitzonderingetjes : het Duits, die agressief gaat af en lijkt, en het Frans die, helaas, mijn moedertaal is).
De datum van 11 juli is misschien de datum wanneer ik mijn eerste bijdrage op deze versie had gemaakt, denk ik? Want ik ben al op Wikipedia sinds mei 2019, vooral op de Waalstalige versie.
Wel, gedaan! Èl-Gueuye-Noere betekent eigenlijk zwartsmoel (of De-Zwaarte-Bek ook ?), maar ik heb een foutje gemaakt. In feit, zoals in het Nederlands, komen de meeste kleuradjectieven vóór de naam en ik wist het niet, want ik leer Waals alleen al een jaar.
Als je hulp nodig hebt, mag je mij contacteren. ;-)
Met vriendelijke groenten,
--Èl-Gueuye-Noere (overleg) 7 jun 2020 17:23 (CEST)[reageer]

Waals onafhankelijkheidsstreven[brontekst bewerken]

Hallo Él-Gueuye-Noere,

Ik heb je bijdrage op deze pagina een taalpoets gegeven. Ik hoop dat dat je instemming kan verwerven. Als je wilt, kan ik het vaker voor je doen.

Vriendelijke groet Jcwf (overleg) 24 jul 2020 09:40 (CEST)[reageer]

Hallo Jcwf,
Dank je wel voor jouw verbetering. Voel je vrij om mijn Nederlands te verbeteren, aangezien dat ik soms enkele fouten maak als ik schrijf.
Met vriendelijke groeten
--Èl-Gueuye-Noere (overleg) 24 jul 2020 13:04 (CEST)[reageer]