Overleg gebruiker:212.127.230.56

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Axial63 in het onderwerp Big Brother 2022

Hallo, gebruiker vanaf het IP-adres 212.127.230.56, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Zo krijg je na vier dagen de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens de overlegpagina behorend bij deze IP-aansluiting. Op deze plaats ontvang je berichten van andere Wikipedianen en kan je deze beantwoorden. Iedere geregistreerde gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Brimz (overleg) 25 jan 2022 09:12 (CET)Reageren

Tabel Big Brother[brontekst bewerken]

Beste, Ik denk dat het verstandig is dat je het overleg over het artikel Big Brother 2022 centraal houdt. Er is al overleg gaande op Overleg:Big Brother 2022. Zou je hier je opmerkingen bij willen plaatsen? Overigens is het niet de bedoeling om nu zomaar dingen terug te zetten terwijl het overleg nog loopt. Wil je daar ook rekening mee houden? Alvast bedankt. Groet, Brimz (overleg) 25 jan 2022 09:15 (CET)Reageren

Big Brother 2022[brontekst bewerken]

Hoi, Ik denk dat jij vanmorgen een berichtje op mijn overlegpagina (link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:2001:1C01:400B:B900:65E1:5043:7274:49B4 ) plaatste of ik de tabel(len) weer terug kon zetten? Uit allerlei berichten op de overlegpagina van Big Brother 2022 (link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Big_Brother_2022 ) maak ik op dat de pagina voorlopig onder curatele staat van de moderatoren.
Ik lees daar ook dat Axial63 een bezwaar heeft ingediend bij de ArbitrageCommissie ( link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken#Brimz ) maar uit het overleg dat daarover gevoerd wordt ( link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Brimz ) begrijp ik dat Axial63 afgebrand wordt en dat de moderatoren vinden dat de pagina niet in Wikipedia thuis hoort.
Al met al een zielig gebeuren natuurlijk, maar zoals de pagina er nu uit ziet kan die volgens mij beter weggehaald worden.
In iedergeval heb je al gemerkt dat als je wijzigingen aanbrengt dat die dan weer teruggedraaid worden. Dus of jij of ik nog energie in de pagina moeten stoppen? Ik weet het niet. We kunnen het nog even aanzien wat er verder gebeurd?
Vergeet niet om onder een eventueel bericht op een overlegpagina altijd even ~~~~ te plaatsen, dan wordt je ook geattendeerd als er nieuwe berichten zijn.
2001:1C01:400B:B900:65E1:5043:7274:49B4 25 jan 2022 11:34 (CET)Reageren

Hoi, Zoals je al gemerkt hebt ziet de pagina Big Brother 2022 op dit moment er heel slecht uit. Er zijn allerlei teksten en tabellen weggehaald omdat Brimz vindt dat dit niet op Wikipedia thuis hoort.
Ik heb daarover een klacht ingedient bij de ArbitrageCommissie (waar Brimz overigens ook deel van uitmaakt!) maar in op de overlegpagina lees ik dat men elkaar de hand boven het hoofd gaat houden en de pagina nu bestempelen als 'Fancroft' (Fanpagina) en dat men van mening is dat de pagina zoals die was niet thuis hoort in Wikipedia.
Ik denk dat we er rekening mee moeten houden dat de pagina gaat verdwijnen. In ieder geval stop ik er op dit moment geen energie meer in.
Jouw mening (positief of negatief) kan wel van belang zijn, laat die dus gerust achter op de overlegpagina link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Big_Brother_2022 .
Vergeet niet om je bericht af te sluiten met vier tildes (~~~~) dan is duidelijker te zien wie wat wanneer geschreven heeft en krijg je ook een melding als er nieuwe reacties zijn. We zullen zien hoe het verder loopt. Groet, Axial63 (overleg) 25 jan 2022 12:08 (CET)Reageren