Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:41.131.198.193

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door B222 in het onderwerp Leeghalen overlegpagina
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.162.676 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Leeghalen overlegpagina[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker, het is niet toegestaan om zomaar de overlegpagina van een andere gebruiker leeg te halen, zoals u deed op deze pagina. Mocht NN3 uw eigen gebruikersnaam zijn hier op Wikipedia, gelieve dan eerst met dat account in te loggen vooraleer de betreffende overlegpagina te bewerken. Groet, Grmbl76 (overleg) 3 nov 2012 08:37 (CET)Reageren

beste,

ik weet niet hoe contact op te nemen met Wikipedia, maar is het mogelijk om de naam 'NN3' overal te verwijderen op de site? Met zeer grote dank op voorhand!– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 2A02:1811:B284:A700:280F:F9B:6441:D0FF (overleg · bijdragen)

Ik ben de naam op 3 plaatsen tegen gekomen: Hier, op gelijknamige gebruikerspagina en de bijbehorende overlegpagina. Dat eerste heb ik aangepast door de naam hier te anonimiseren, de overige 2 kan alleen door in te loggen op dat account en een hernoeming van dat account aan te vragen met uitleg waarom u de naam hier niet meer wilt zien. Ik zal wel alvast zorgen dat de pagina's moeilijker vindbaar gaan worden. Mbch331 (Overleg) 12 apr 2014 21:53 (CEST)Reageren
Hier kunt u terecht: Wikipedia:Verzoek voor hernoeming van account. Dit is de enige manier, want u kunt een gebruikersnaam wel laten hernoemen, maar verwijderen is onmogelijk. Succes ermee! — bertux 13 apr 2014 01:46 (CEST)Reageren

Dank alvast, maar deze account wordt niet meer gebruikt en er werd niets gerealiseerd op Wikipedia met deze account dus zou het vriendelijk zijn om de account te verwijderen (met de naam) in zijn geheel. Dank op voorhand!

Een account kan niet verwijdert worden, omdat alle bijdragen van het account zichtbaar moeten blijven conform de licentie van Wikipedia. En een verzoek voor verwijdering van de gebruikerspagina kan alleen door de gebruiker zelf gedaan worden. Mbch331 (Overleg) 21 apr 2014 22:00 (CEST)Reageren
Het is wel mogelijk een account te laten hernoemen naar een zinloze naam die niet tot u te herleiden is — bertux 21 apr 2014 22:10 (CEST)Reageren

Beste 'bertux', indien u de naam zou kunnen hernoemen van NN3 in een andere naar uw keuze, zou dit zeer vriendelijk zijn! Dank

U moet zelf een verzoek tot hernoeming indienen[brontekst bewerken]

Ik kan uw account niet hernoemen, want ik ben geen moderator. Alleen moderatoren hebben die mogelijkheid.
U moet een formeel verzoek indienen. Dat verzoek moet u ingelogd doen, want alleen zo kunt u bewijzen dat u het recht hebt om hernoeming te vragen.
Ik zet het even op een rij:

Verzoek hernoeming account[brontekst bewerken]

  1. Begin op deze pagina. Het kan handig zijn om deze pagina te printen.
  2. Klik op aanmelden en vul uw gegevens in. U komt automatisch weer terug op deze pagina
  3. Klik hiernaast op: Meteen een aanvraag doen.
  4. U klikt in het lege deel van het tekstvak en schrijft kort uw verzoek. Als reden geeft u iets op als Aantasting privacy of u legt uit dat u last hebt van wat er onder de oude naam gedaan is. U moet WEL zelf een andere naam kiezen. Dat mag gerust een onzinnaam zijn, zoals Negenentachtig of Kwastje verf. Die bestaan allebei nog niet, dus die kunt u gewoon kiezen. Iets anders mag ook, maar geen al te ingewikkelde naam: iets als a8eio4lq9 wordt geweigerd.
  5. Klaar? Klik op Opslaan
  6. U wilt misschien liever niet ondertekenen. Dat hoeft ook niet, want de moderator kan toch zien wie de bewerking deed.
  7. Kom over een week nog eens naar hier en klik hiernaast op: Wikipedia:Verzoek voor hernoeming van account.
  8. De aanwijzingen op die verzoekpagina kunt u overslaan. Even scrollen, dan ziet u een lijst van hernoemde accounts. Als uw verzoek uitgevoerd is, bent u klaar!
Succes ermee! — bertux 24 apr 2014 01:36 (CEST)Reageren