Overleg gebruiker:77.169.199.7

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.255 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Welkom op Wikipedia[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker. Hartelijk bedankt voor je bijdrage(n) aan Wikipedia. Ik heb ter informatie hierboven het introductiesjabloon geplaatst. Ik kwam je tegen toen ik het artikel Costa Adeje controleerde. Je veranderde een (aantal) cijfer(s) op dit artikel, zonder toelichting in de bewerkingsgeschiedenis. Ik vind het moeilijk in te schatten of dit correct is, maar ik heb het wel goedgekeurd. Ik hoop en ga ervan uit dat je van goede wil bent en, net als ik, 'onze' encyclopedie probeer te verbeteren.

MAAR.. Mocht je aan het oefenen zijn, of deed je de wijziging om te kijken of Wikipedia écht vrij bewerkbaar is, dan vraag ik je toch dringend om de wijziging terug te draaien. Ga naar het artikel, druk op de knop Geschiedenis (naast Bewerken), en druk daar bij jouw wijziging op de knop Ongedaan maken. Daarmee is alles weer opgelost en is de originele versie weer teruggeplaatst. Mocht blijken dat jouw wijziging onjuist is, dan kun je hier een waarschuwing of zelfs een blokkade voor krijgen.

Hopelijk zien we je snel weer terug met meer goede bijdragen. Overweeg, als je het leuk vindt om te bewerken, om te registreren bij Wikipedia. Dit is gratis en heeft vele voordelen. Registreer je hier. Veel plezier op Wikipedia! Met vriendelijke groet, Grashoofd 8 jun 2013 23:11 (CEST)

Vele bewerkingen in korte tijd[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker, u heeft onlangs veel bewerkingen gedaan in een korte tijd bij een artikel hier op Wikipedia. Echter doordat u anoniem werkt komen al uw bewerkingen op een aparte lijst staan. De gene die die lijst controleren zijn heel erg veel tijd kwijt als u bij elke aanpassing op Pagina opslaan drukt. Daarom wil ik u vragen of u eerst op Toon bewerking ter controle wilt drukken, en daarna verder gaan bewerken. Pas wanneer u denkt klaar te zijn voor dat moment kunt u op Pagina opslaan drukken. Het heeft zo voordelen voor u, en voor de gene die uw werk controleren. ARVER (overleg) 25 nov 2013 13:52 (CET)[reageer]

Uw bewerkingen op pagina Frank de Boer[brontekst bewerken]

Ik en een andere medewerker van Wikipedia hebben uw bewerkingen tweemaal ongedaan moeten maken, we hadden uitleg in de bewerkingssamenvatting gegeven maar ik betwijfel of u dat heeft gelezen.

U voegde informatie toe in uw wijzigingen die niet encyclopedisch waren en in strijd waren met deze richtlijn, we zien het als privacyschending om op internet de namen van de nageslachten te weergeven, dat past er niet op noch in een encyclopedie.

Met vriendelijke groet, 12345danNL - Overleg - 14 jun 2014 17:20 (CEST)[reageer]

Lijst van drukste luchthavens van Europa[brontekst bewerken]

Beste, . Ik zag dat je veel bijdragen deed aan dit artikel. Echter staan er allerlei 'loze' referenties in en lijkt een en ander overgenomen te zijn, maar dat weet ik niet zeker. In ieder geval kon ik niet anders dan de bijdragen terugdraaien omdat het artikel vol met foutmeldingen stond van referenties. Het artikel is dan niet representatief en geloofwaardig meer. Wellicht kunt u nog een betere poging wagen? M.v.g. - Inertia6084 - Overleg 5 aug 2014 23:20 (CEST)[reageer]