Overleg gebruiker:77.172.34.172

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Hiro in het onderwerp Beoordelingsnominatie Topdesk uitleg
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.800 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beoordelingsnominatie Topdesk uitleg[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Topdesk uitleg dat is genomineerd door Saschaporsche.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20201122#Topdesk uitleg en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 22 nov 2020 23:56 (CET)Reageren


Beste anonieme gebruiker, hierbij even het volgende:

U hebt pas geleden het artikel Topdesk uitleg aangemaakt waarvan de inhoud geheel of gedeeltelijk blijkt te zijn overgenomen uit een andere bron. Letterlijk overnemen van teksten uit een ander medium is echter alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur of de rechthebbende van de originele tekst. Bij het letterlijk overnemen van teksten loopt u namelijk een groot risico auteursrechten te schenden. Dit schenden van auteursrechten kan Wikipedia in juridische problemen brengen. Ook teksten in een andere taal letterlijk vertalen naar het Nederlands valt hieronder. Zie ook Wikipedia:auteursrechten.

Dit artikel is om deze reden voorgedragen voor directe verwijdering. Indien u zelf de auteur of rechthebbende bent van de originele tekst en u wilt deze tekst vrijgeven onder een vrije licentie zodat het gebruikt kan worden op o.a. Wikipedia, dan kan dat door de "copyright disclaimer" (in de footer, of bijvoorbeeld colofon) van uw eigen webpagina aan te vullen met de tekst "teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL".
Een andere optie is een e-mail te sturen vanaf een adres dat duidelijk verbonden is met de website of organisatie waar de originele tekst vandaan komt naar OTRS, via het mailadres permissions-nl-at-wikimedia.org. Gebruikt u hiervoor bij voorkeur onze standaardtekst voor vrijgaven: meer informatie hierover vindt u op deze helppagina. Vermeld in de mail duidelijk om welk artikel en welke bron het gaat.

Herschrijven van de tekst geniet vaak de voorkeur daar teksten uit andere bronnen meestal niet voor een encyclopedie bedoeld zijn en dus niet de juiste opzet hebben. Teksten op Wikipedia horen altijd neutraal geschreven te zijn. Reclame-uitingen, recensies of teksten die één bepaalde mening vertolken zijn per definitie ongeschikt voor Wikipedia. Daarnaast geldt dat het beschreven onderwerp relevant moet zijn voor de encyclopedie. Zo'n tekst kan dus alsnog ongeschikt zijn en verwijderd worden, ook na vrijgave via bovengenoemde procedure. Een nieuw geschreven tekst voor Wikipedia past daarnaast bijna altijd beter qua stijl en opbouw dan vrijgegeven teksten.

Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen.

Met vriendelijke groet,

hiro the club is open 23 nov 2020 01:51 (CET)Reageren

linux en alle versies[brontekst bewerken]

aptosid Installeerbare live-cd gebaseerd op Debian Sid antiX Debian Stable gebaseerd, gericht op Pentium III-tijdperk computers. Gebruikt JWM of IceWM als gebruikersomgeving. BeatrIX Gericht op eenvoudigheid voor overstappers. Het project is stopgezet. CrunchBang Snelle distributie die gebruikmaakt van Openbox Dreamlinux Een Braziliaanse Linuxdistributie. Het project is stopgezet. Kali Linux Gemaakt voor het testen van de beveiliging van computersystemen (pentesting). Voorheen BackTrack. Linspire Probeert een alternatief te zijn voor Windows, voorheen bekend als LindowsOS LiMux Een Linuxproject van de gemeente München. Linux Mint Debian Edition Een Linuxdistributie voor algemeen gebruik met de desktopomgeving MATE of Cinnamon. Maemo Open besturingssysteem voor Nokia smartphones en tablet-pc's. MEPIS Installeerbare live-cd met veel up-to-date applicaties Parsix Iraanse Linuxdistributie PingOO Linuxdistributie voor Franse basisscholen SolydXK Nederlandse distributie met onder meer Steam en PlayOnLinux voor gaming Sun Wah RAYS LX Chinese distributie Tails Live-DVD of Live-USB die gebruik maakt van het Tor-netwerk en is gericht op anonimiteit en privacybescherming Webconverger Distributie om op het internet te surfen, bedoeld voor kiosks en andere openbare plaatsen. Xandros Desktop OS Corel verkocht de broncode aan Xandros, die verderging met de ontwikkeling.

cd /tmp ls cp (naam besatand) /var/www/html sudo unzip nextcloud-.... cd nextcloud ip a (om internet dinge te zien) 127.0.0.1(IP)/nextcloud (windows client) sudo mysql -uroot -p (dan wachtwoord maken) create database nextcloud; create user 'user'@'localhost' identified by '(wachtwoord)'; GRANT ALL PRIVILEGES ON next- cloud.* TO 'root'@'localhost' IDENTIFIED BY '(wachtwoord)'; FLUSH PRIVILEGES; exit cd / sudo mkdir x-protex cd x-protex sudo mkdir data-nextcloud cd data-nextcloud cd / sudo chown -R www-data /var/www/html sudo chown -R www-data /x-protex/data-nextcloud/ dan ga je naar windows wnr data directory vcraagt-

voer deze pad in /x-protex/data-nextcloud/

serverAlias nextcloud.x-protext.net documentroot /var/www/html/nextcloud (en dan nog iets) cntrl x Y enter nu moet je whitelisten: cd / cd /var/www/html cd nextcloud cd config sudo nano config.php dan ga je naar trusten domains en voeg je toe: 'nextcloud.x-protex.net' extra comands: sudo nano (bestand bewerken)