Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:82.92.92.79

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Lemma
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.733 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".


Beste Sten,[brontekst bewerken]

Ik ken jou site dus wel en ik ben fan de kunst die er op staat En over je uitredingen gewoon doorgaan er zijn mensen die er belang bij hebben om er over te lezen, zoals ik Nu weet ik wat er gebeurt en wat het is en ben er niet bang meer voor mijn dank hiervoor

groetjes Piet


Deze site is meer een soort encyclopedie. Dus we geven informatie over personen, gebeurtenissen, enz. Maar u kennen we (nog) niet. Niet als wikipediaan en ook (nog) niet als bekend persoon. Mocht het in de toekomst zo zijn dat u wel bekend bent zal er zeker ruimte zijn op deze site voor een artikel over u, maar op dit moment is dat nog niet het geval. Overgens ben ik het niet eens met de manier waarop anderen negatieve reacties uiten. Zie Overleg:Sten OomenDaka 19 aug 2005 14:29 (CEST)Reageren

Hallo dank voor je reactie. Uhmm, misschien kun je dan mijn website www.doorhetraam.nl eens bekijken? :-) Zo onbekend ben ik niet hoor. ;-) Ik schrijf en spreek over uittredingen en astrale erotiek. Ik weet trouwens echt niet hoe en waar hier te communiceren, dus doe ik het maar hier. Ik heb ook al een mailtje gestuurd naar Wikipedia om een alternatieve tekst voor te stellen.

Groetjes,

Sten

Site[brontekst bewerken]

Hoi, Ik heb op uw site gekeken en zie dat u al een paar boeken geschreven heeft. Onbekend heb ik u nog nooit genoemd, het beste was misschien geweest om te wachten tot iemand van wikipedia u 'ontdekt' had en en over u een artikel had geschreven. Dit komt op sommigen van ons blijkbaar arrogant over. En het lijkt me, maar wie ben ik?, ook leuker om te kijken wat anderen over u schrijven. Maar dat laatste is slechts mijn mening, daar hoeft u niks mee te doen. Ik kan nu alleen maar afwachten wat er gebeurt (ik mag niet bepalen of er iets wordt verwijderd). Ik ben benieuwd. Met vriendelijke Groet Daka 19 aug 2005 14:43 (CEST)Reageren

Hoi Daka,

dank je voor je vriendelijke reactie. Ja, ik laat het nou ook maar, het leek me wel leuk als Wikipedia ook weet wie er in NL actief is op het gebied van uittredingen en astrale erotiek. Maar kennelijk ben ik weer te voortvarend.

Hartelijke groeten,

Sten


En Sten: niet te veel aan de ketamine en LSD zitten he? :-) --Hamar 19 aug 2005 14:48 (CEST)Reageren

Beste Hamar,

ik ben volkomen clean. :-))

Sten

LSD trips kunnen jaren later nog terugkomen hoor! Wie weet wat jouw ouders je hebben toegediend. Het was wel de tijd ervoor! :-)--Hamar 19 aug 2005 14:53 (CEST)Reageren

Mijn ouders waren en zijn ook volkomen clean. :-))) Voor uittredingen uit je stoffelijke lichaam heb je geen drugs nodig en iedereen treedt trouwens 's nachts uit zijn/haar lichaam.

Ik ben je ook een beetje aan het pesten. Ben trouwens beniuwd hoe je dat dan doet zonder drugs en zonder slapen. Maar misschien is dit niet de kuiste plek ervoor.

Hoi Hamar,

ja, dat was me duidelijk. Maar daarom wilde ik dus juist 'mijn' item uittredingen en astrale erotiek in Wikipedia.nl plaatsen, want dat mist zeer zeker hier. Eerlijk gezegd vind ik het niet leuk dat ik daarom meteen afgeknald wordt hier door een paar gebruikers. Iedereen maakt fouten en niemand is perfect.

Sten

Misschien was het iets te hard. Het moet iets objectiever en iets encyclopedischer gemaakt worden. Ik maak daar wel een beginnetje van, maar of de goegemeente vindt dat het dan goed genoeg is, weet ik niet. --Hamar 19 aug 2005 15:01 (CEST)Reageren

Hoi Hamar,

dat is fijn. Het zou goed zijn als het thema uittredingen en astrale erotiek ook in Wikipedia.nl bekend wordt. Maar waarom staat het item nu weer aangekondigd in 'gewijzigd'?

Sten


Hallo Sten,

Nu ik mijn eigen bericht terug lees zie ik dat het nogal een rotopmerking was. Ik vond het alleen ongepast om een artikel over jezelf te schrijven, maar dat "Lekker arrogant, weg ermee" was gewoon bot. Sorry daarvoor.

Boudewijn 19 aug 2005 15:08 (CEST)Reageren

Ja, dank je wel :-), ik presenteerde het ook inderdaad nogal ongelukkig. Inderdaad moet zo'n tekst objectief zijn en ik zou het eerlijk gezegd niet eens willen dat er iets subjectiefs over mezelf in zou staan. Beter beperken tot wat ik doe. Vooral geen voetstuk idee.

Ik zou je als gebruiker aanmelden, dat is persoonlijker en komt seriezer over. Daarnaast zou ik zeggen: maak een pagina over uittreding, maar doe dit wel objectief en encyclopedisch. Dus benader het ook medisch o.a. (m.a.w. zorg ervoor dat het niet te zweverig wordt). Je kan ook een begin maken en mensen oproepen je te helpen. Zet dan de volgende string in het artikel waarmee je wilt zeggen dat aan het artikel nog gewerkt wordt. De string is: {{wiu2}} Hamar 19 aug 2005 15:11 (CEST)Reageren

Dank je, ik heb me aangemeld. Hmm, een pagina maken? Uhh, where to start?

Misschien kan een ervaren iemand je even helpen. Ik ben ook nog relatief nieuw. Er zijn denk ik wel meer artikels over uittreding, omdat dat woord ook andere dingen betekent. Ik zou zeggen: even lief wat mensen aankijken. Er is ook een IRC (chat) kanaal van Nederlandse gebruikers. Klik op wikipedia:kroeg voor meer info. --Hamar 19 aug 2005 15:16 (CEST)Reageren

Dank je Hamar. Ik kan het zelf wel schrijven, maar ik voel me nogal ontmoedigd. Nu lijkt alles wel teveel wat ik hier schrijf. Ik denk dat ik het maar even laat zitten. Misschien dat een Wikipediaan een objectief stukje over me kan schrijven, t.z.t..

Site[brontekst bewerken]

24 MAART 2006

Beste Wikipedia.

Jammer dat u uw pagina's niet grondig controleert, want u weet denk ik wel dat mijn website www.doorhetraam.nl is en niet de gesuggereerde andere lompe formulering. Ik weet wie hierachter zit en ik heb al klachten gestuurd naar de betreffende provider en instanties. Ik neem aan dat u niet mee doet aan laster op Wikipedia?

VD

Sten Oomen


Beste Sten,
U hebt het over wikipedia als zijnde het een organisatie. Dit is niet het geval. Wikipedia biedt iedereen de middelen om artikelen aan te maken en te wijzigen. Dus ook aan u! U kunt dus zelf het betreffende artikel wijzigen.
Groeten, Erwin85 24 mrt 2006 10:07 (CET).Reageren


Reactie Sten: okay, bedankt voor je reactie. Ik heb de verwijzing naar 'Stan Oomen' weggehaald omdat deze wordt gedaan door de lasteraars en niets met mij te maken heeft.


Heb net aan 'flauwe' aanvulling over mij weggehaald, iemand suggereerde dat ik uittredingen wel met bewuste dromen zou verwarren. Dit vind ik geen constructieve bijdrage, dan mag diegene zeggen op welke autoriteit en kennis hij/zij zich baseert en waarom hij/zij dit als objectieve kennis op Wikipedia presenteert. VG Sten Oomen

Lemma[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Sten Oomen ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! MoiraMoira overleg 9 mei 2014 08:05 (CEST)Reageren