Overleg gebruiker:Alesas19

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Alesas19 in het onderwerp Beoordelingsnominatie Boy Story
Hallo Alesas19, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.359 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".

ABPMAB 23 aug 2020 20:08 (CEST)Reageren

Alesas19 (overleg) 24 aug 2020 15:37 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Boy Story[brontekst bewerken]

Hallo Alesas19, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Boy Story. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.

Zou je hiervan ook de bronnen willen nakijken? Ze bevatten nog Engelstalige sporen en ik vraag mij af of je de bronnen zelf nagekeken hebt. Bij sommige bronnen staat namelijk dat ze voor het laatst zijn geraadpleegd in 2018. Bronnen uit het vertaalde artikel die je niet zelf geraadpleegd hebt dienen niet in het artikel vermeld te worden. Je weet dan immers niet zeker of de bron daadwerkelijk het beweerde ondersteunt. Zie ook Help:Tips voor het vertalen van een artikel vanaf een andere Wikipedia. Wil je daarnaast ook Sjabloon:Bronvermelding anderstalige Wikipedia aan de artikelen toevoegen die je vertaald vanaf een andere Wikipedia? Succes en een fijne dag. Groet, 150Elias (overleg) 14 sep 2020 20:27 (CEST)Reageren

Alesas19 (overleg) 14 sep 2020 20:32 (CEST)Reageren