Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Allarddj

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door Nlwikibots in het onderwerp Beoordelingsnominatie van o.a. Ginga

Hallo Allarddj, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Mbch331 (Overleg) 12 okt 2016 20:04 (CEST)Reageren

Welkom op Wikipedia!

Vanaf deze account of internetaansluiting zijn zojuist gegevens toegevoegd over uzelf, een vriend(in), familielid, docent, website, social media-account, huisdier, club of vereniging, of een ander onderwerp uit uw eigen omgeving. Op Wikipedia kan iedereen encyclopedische informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Maar eigen informatie hoort daar niet bij; plaats deze liever op bijvoorbeeld een eigen website, een blog of een sociaal netwerk. Zie deze tekst over wanneer iets of iemand wél hier thuishoort.

Wanneer u zichzelf als gebruiker wilt voorstellen aan medegebruikers, kan dat worden gedaan door u in te schrijven en dan de persoonlijke gebruikerspagina aan te maken. Let wel: ook hier geldt dat de inhoud relevant moet zijn voor de Wikipedia-webencyclopedie.

Bedenk tevens dat het niet de bedoeling is om hier de privacy te schenden van derden. Daarover is hier meer informatie te vinden. Meer informatie over hoe serieus bij te dragen staat hier: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Bedankt Gebruiker:Mbch331, ik ga aan de slag! Hoe mention ik een gebruiker als ik deze wil beantwoorden in mijn eigen overleg? --Allarddj (overleg) 13 okt 2016 12:32 (CEST)Reageren

Dat doe je door zoals hierboven door [[Gebruiker:Mbch331]] te vermelden. En je bijdrage te ondertekenen met ~~~~. Dat moet in 1 en dezelfde bewerking. Mbch331 (Overleg) 13 okt 2016 12:51 (CEST)Reageren

Vraag aan RonaldB[brontekst bewerken]

Als je iemand een vraag stelt op zijn/haar overlegpagina, dan plaats je die vraag onderaan. Ik heb jouw vraag naar beneden verplaatst op de overlegpagina van RonaldB en ik heb daar zelfs al geantwoord. Verder is het zo dat niet iedereen continu aanwezig is op Wikipedia. Mensen hebben ook nog een leven buiten Wikipedia. Hij zal vanzelf reageren als hij vindt dat mijn antwoord niet afdoende is. Mbch331 (Overleg) 12 okt 2016 19:44 (CEST)Reageren

Dion de Jong[brontekst bewerken]

Hallo Allarddj,

Je artikel Dion de Jong is op de beoordelingslijst geplaatst. Je kan daar meer uitleg vinden over waarom je artikel is genomineerd. Als je het artikel verbeterd hebt, of je hebt opmerkingen over de nominatie, schrijf het dan gerust op die pagina, maar het gewoon verwijderen van het wiu of weg-sjabloon is niet toegelaten en wordt gezien als vandalisme. Op deze, deze en deze pagina's zijn goede tips te vinden om het artikel te verbeteren. Als dat niet gebeurt, is het heel waarschijnlijk dat het binnen twee weken wordt verwijderd.

Mocht je vragen hebben, mag je altijd naar mijn overlegpagina gaan, aangezien ik deze pagina waarschijnlijk niet op mijn volglijst heb staan.

Met vriendelijke groeten, Kameraad Pjotr 13 okt 2016 19:19 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie van o.a. Ginga[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Ginga door Tulp8, Queijo coalho door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20161013 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 14 okt 2016 02:01 (CEST)Reageren