Overleg gebruiker:AnneliesLie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo AnneliesLie, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.154.644 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Welkom! - Romaine (overleg) 24 mrt 2017 11:50 (CET)[reageer]

PS: De projectpagina van vandaag staat hier: Wikipedia:GLAM/Vlaams-Brabant/2017. Romaine (overleg) 30 mei 2017 10:49 (CEST)[reageer]

Ik zie dat je nog flink doorgewerkt hebt. Zier er heel goed uit voor een eerste lemma.SvenDK (overleg) 26 apr 2017 22:41 (CEST)[reageer]

Vrouwen van de dans in 't rood[brontekst bewerken]

Beste,

Je krijgt dit berichtje omdat je in het verleden deelnam aan een schrijfsessie rond podiumkunsten op Wikipedia.

Belangrijke vrouwen zijn vandaag ondervertegenwoordigd op Wikipedia. Hun naam verschijnt als een rode link, omdat zij nog geen Wikipediapagina hebben.

Het Wiki-project Women in Red wil deze gendergap dichten door zoveel mogelijk biografieën van vrouwen toe te voegen. Deze maand staat in het teken van dans. April is bovendien de maand waarin Vlaanderen en Brussel de Dag van de Dans vieren. Reden te meer om deze maand zoveel mogelijk biografieën van vrouwelijke dansers en choreografen te schrijven!

CEMPER, meemoo en Wikimedia België organiseren daarom een trainingssessie via video conferencing en virtuele vragenuurtjes om zowel beginnende als meer gevorderde Wikipedia-schrijvers op weg te helpen bij het schrijven over vrouwen van de dans.

Zin om mee te doen? Op onze projectpagina vind je alle info.

Hopelijk tot binnenkort!

Beireke1 (overleg) 15 apr 2020 12:34 (CEST)[reageer]

Schrijfsessies Leuven -- theaterauteurs “Shakespeare is dead”[brontekst bewerken]

U hebt al eerder deelgenomen aan schrijfsessies over podiumkunsten.

Op 23 en 24 februari 2022 gaan er 2 fysieke Wikipedia schrijfsessies door over toneelschrijvers in het OPEK in Leuven.

Meer informatie: Shakespeare is dead. Geertivp (overleg) 17 feb 2022 17:19 (CET)[reageer]