Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Bloklugthart

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door YoshiDaSilva in het onderwerp Bas Lugthart
Hallo Bloklugthart, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.163.345 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

[brontekst bewerken]

Beste Bloklugthart,

De externe link(s) die je hebt geplaatst bij een of meerdere artikelen, waaronder Elfstedenmonument, zijn verwijderd.

Wij waarderen je bijdrages aan Wikipedia. Het streven is echter om het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere sites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt. We vragen je begrip hiervoor. Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme, hetgeen kan leiden tot een blokkade.

Je kunt links als deze aanmelden bij de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie voor meer informatie over wat Wikipedia wél is ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.

(English version of this message)

Vriendelijke groeten,

Mathonius 14 feb 2012 20:00 (CET)Reageren

Lees dit svp door! Links naar youtube geven we sowieso niet! Sum?urai8? 14 feb 2012 20:18 (CET)Reageren

Bas Lugthart

[brontekst bewerken]

Beste Bloklugthart,

Ik heb uw wijzigingen in dit artikel ongedaan gemaakt omdat ze niet neutraal waren. Merk op dat het bewerken van artikels waar u directe belangen / betrokkenheid bij hebt in de regel wordt ontmoedigt op Wikipedia vanwege bovengenoemde neutraliteit. Met vriendelijke groet, YoshiDaSilva (overleg) 14 feb 2012 21:58 (CET)Reageren

(YdS: Overleg verplaatst van mijn overlegpagina) Hallo YoshiDaSilva. Ik zag dat je mijn poging om de informatie die een ander over mijzelf geschreven heeft iets completer te maken en wat meer inhoudelijk relevant, hebt verwijderd. Het lijkt me de wikipedia er niet waardevoller van wordt als een kunstenaar met wat losse opmerkingen en een enkele foto wordt beschreven. Dit stimuleert niet om mensen werkelijk te informeren. Grroet, Bas lugthart -– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Bloklugthart (overleg · bijdragen)
Hoi Bas, uiteraard is Wikipedia ermee gedient om zo volledig mogelijke artikelen te hebben, het is echter niet de bedoeling daar allemaal persoonlijke standpunten in op te nemen zoals u inmiddels 2x heeft gedaan als ik de artikelhistorie in ogenschouw neem. Termen als "bijzondere kunstwerken", "grote verscheidenheid", "speciaal ontworpen" zijn in de zinscontext waarin ze geplaatst waren niet neutraal te noemen. Graag wil ik u er opnieuw op wijzen dat het ontmoedigt wordt om informatie over uzelf aan te passen op Wikipedia aangezien uit ervaring blijkt dat mensen zelden objectief over zichzelf, hun bedrijf en/of hun betrokkenen kunnen schrijven. Ik hoop op uw begrip hiervoor en adviseer u iemand te zoeken die niet direct bij u en uw kunstwerken betrokken is en het artikel objectief kan verbeteren. Alvast bedankt voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, YoshiDaSilva (overleg) 15 feb 2012 11:28 (CET)Reageren
nb. Probeert u overleg a.u.b. te beperken tot de overlegpagina waat het is gestart (in dit geval: uw overlegpagina). Ik lees altijd de reacties op mijn overleg ter plekke. Vergeet daarnaast ook niet uw overleg te ondertekenen met 4 tildes (~~~~). Veel succes en plezier met bewerken op Wikipedia.