Overleg gebruiker:Budding

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door VanBuren in het onderwerp Rob van Eeden

Succes met je artikel en laat me weten of je t.z.t. nog hulp nodig hebt (ik kijk het graag als je het af hebt ff voor je na). Met onderstaand sjabloon kom je een heel eind. Door twee "=" tekens voor en na elke hoofstuktitel te zetten krijg je vanzelf hoofdstukjes. Met 4 tildetekentjes achterelkaar komt er automatisch een ondertekening van je bericht. Hartelijke groet, MoiraMoira overleg 6 feb 2007 19:43 (CET)Reageren

Hallo Budding, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.789 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Afbeelding:Kees Bos 004.jpg[brontekst bewerken]

Beste Budding,

Mijn complimenten voor het artikel; het begint er aardig goed uit te zien! ;) Ik wil je wel verzoeken om de foto van Kees Bos nogmaals te uploaden, maar dan gekanteld. Een liggende Kees ziet er niet bepaald mooi uit in een artikel, en binnen de Wikipedia-codes bestaat niet de mogelijkheid om een gekanteld weer te geven. Doe dit dus eerst zelf op je pc, sla die afbeelding op, en upload die naar deze Wikipedia. Je omschrijving en licentie waren overigens prima in orde, dus dat kun je bij de nieuwe upload gewoon zo blijven doen.

Mocht je vragen hebben, stel die dan gerust hier of op [Overleg gebruiker:Erik1980|mijn overlegpagina]]. Succes!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 9 mrt 2007 17:23 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie van o.a. Afbeelding:KeesBos3.JPG[brontekst bewerken]

Beste Budding, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:KeesBos3.JPG en Afbeelding:KeesBos1.JPG, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070411 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 12 apr 2007 03:04 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie van o.a. Afbeelding:Kees Bos 1.JPG[brontekst bewerken]

Beste Budding, je hebt één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om , Afbeelding:Kees Bos 1.JPG en Afbeelding:Kees Bos 3.JPG. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070502 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 3 mei 2007 03:03 (CEST)Reageren

Rob van Eeden[brontekst bewerken]

Hallo Budding, ik heb je artikel Rob van Eeden ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 23 mei 2007 14:09 (CEST)

Beste Zanaq,

Eerder heb ik op Wikipedia een artikel geschreven over de entertainer Kees Bos. Dit was in dezelfde stijl geschreven en riep merkwaardigerwijs in het geheel niet dit soort kritieken op. Waaruit blijkt in dit geval de zweem van zelfpromotie, vraag ik me af. En wat moet ik verstaan onder tekstdump? Jammer dat mensen dit soort zware kritiek niet motiveren. Ook vind ik het merkwaardig dat de kwalificatie dan luidt: niet optimaal. De kritiek lijkt veel erger te doen geloven.

Overigens: de link naar de Vrekkenkrant en de loopbaancoach heb ik al verwijderd. De Vrekkenkrant lijkt mij wel degelijk E: het is een wereldwijde beweging, de term geeft 1160 hits en het is in de jaren negentig een ware hype geweest in de media.

Verder de conventies nagelezen. Ik zie eerlijk gezegd niet in waar ik deze heb overtreden. Kun je concreet aangeven waar ik ze heb overtreden? Graag wil ik namelijk zo snel mogelijk aan de criteria van Wikipedia voldoen.

Wat betekent trouwens (?) achter je naam?

Met vriendelijke groet, Budding 30 mei 2007 16:04 (CEST)Reageren

Ik denk dat je wat te zwaar tilt aan de commentaren van Zanaq. Iedereen die iets bijdraagt aan wikipedia krijgt wel een aantal adviezen. Wat hiij bedoelt met "conventies" zijn, denk ik, de richtlijnen voor het schrijven van een artikel. Ik heb er ooit eens naar gekeken, maar ik heb meer geleerd van het lezen en kijken naar de opmaak en stijl van allerlei bestaande artikelen. Laat je niet op de kast jagen en schrijf gewoon wat je leuk vindt. Zelf vind ik het wel spannend om te zien wat er gebeurt met een artikel dat ik begon, hoe het er na een tijdje uitziet. (Het vraagteken achter zijn naam verwijst naar zijn overlegpagina.) Groet. VanBuren 13 jun 2007 22:46 (CEST)Reageren