Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Bureau01

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Bureau01 in het onderwerp FIU.NET
Hallo Bureau01, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.161.293 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beoordelingsnominatie FIU.NET[brontekst bewerken]

Hallo Bureau01, ik heb je artikel FIU.NET ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Dqfn13 (overleg) 8 mrt 2013 11:50 (CET)Reageren

FIU.NET[brontekst bewerken]

Hoi. Ik heb alle minder relevante informatie weggehaald. Ik denk echter niet dat dit artikel te behouden is in deze vorm. Ik denk dat een artikel Financial Intelligence Unit meer kans van slagen heeft. Groet. — Zanaq (?) 13 mrt 2013 11:42 (CET)
Dat zou ik dus zo niet doen. Daarmee verklein je de kans dat het behouden wordt aanmerkelijk. Groet. — Zanaq (?) 13 mrt 2013 18:13 (CET)
Beste Zanaq, ik snap niet wat je met de link bedoeld, ik heb een talk page aangemaakt met de commentaren tot nog toe en wat ik er mee gedaan heb, misschien wil je daar wat uitgebreider commentaar leveren? Bureau01 (overleg) 13 mrt 2013 18:28 (CET)Reageren
Die link verwijst naar je bewerking. Dat op die overlegpagina is ook niet helemaal zoals we dat hier doen: best kans dat je er erg weinig reacties op krijgt. Ik krijg ook een indruk van een zekere betrokkenheid bij het onderwerp: de inhoud van het artikel en de overlegbijdragen zijn niet altijd even afstandelijk. Groetjes. — Zanaq (?) 14 mrt 2013 01:10 (CET)

@Zanaq. Ik heb in overleg op het IRC kanaal van wikipedia-nl de talk aangemaakt zodat commentaar niet bij 3 (of meer) mensen die bijdragen/moderaten op hun talk pagina's staan. Daar is ook mijn eerdere versie weer bekeken en ook daar heb ik weer aanpassingen aan gedaan n.a.v. commentaar. Daarnaast is het dan op 1 plek duidelijk wat er gedaan is met de geleverde commentaren, zodat eenieder kan zien dat het is opgepakt. Als je de afstandelijkheid niet genoeg vind zal ik vandaag nog eens naar de objectiviteit kijken en aanpassen. (Bedankt, dit soort commentaar kan ik wel wat mee, het is specifiek genoeg om op te pakken. Iets als "het is niet goed" geeft geen handvat om er iets mee te doen. .) Ik heb je link doorgenomen, alleen het laatste punt zou kunnen, ik ben inderdaad betrokken bij het project. Zoals hierboven, ik zal nog eens naar positief getinte termen speuren en herlezen voor een neutraal perspectief. Bureau01 (overleg) 14 mrt 2013 11:08 (CET)Reageren

Hoi. Ik haal het coachbericht weg van deze pagina omdat je al een tijdje niet actief bent. Mocht je weer aan de gang willen kan je het weer terugzetten. Maar merk op dat coaches niet staan te springen om te helpen bij schrijven over onderwerpen waar men nauw bij betrokken is. Groetjes. — Zanaq (?) 12 apr 2013 20:28 (CEST)