Overleg gebruiker:Daan Vandaele

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 18 aug 2018 17:17 (CEST) Ongewenste bewerkingen op pagina Koen Casteels
  2. 18 aug 2018 17:31 (CEST) Ongewenste bewerkingen op pagina Anthony Limbombe
  3. 18 aug 2018 17:55 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Laurent Depoitre


Hallo Daan Vandaele, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
RonnieV (overleg) 18 aug 2018 17:13 (CEST)[reageer]

Bijdragen aan een encyclopedie[brontekst bewerken]

Beste Daan Vandaele,

Ik zie dat je druk bezig bent om allerlei wijzigingen aan te brengen in artikelen over voetballers. Zo verander je lengtes van deze en gene, zonder dat er enige duidelijkheid is over de bron waarop je dit baseert. Gezien het vertrouwen dat een groot deel van onze lezers in Wikipedia heeft en mag hebben, dient ernaar gestreefd te worden om gegevens goed te presenteren en zo nodig onderbouwd. Waar komt bijvoorbeeld de genoemde lengte van Laurent Ciman vandaan? En waarom haal je de blokhaken bij Raheem Edwards weg? Dat de naam een rode link is, betekent dat er nog niemand de moeite heeft genomen om een artikel over deze club te schrijven. Dat zou zo maar in de toekomst kunnen veranderen.

Ook haal je bij Romelu Lukaku de informatie over de herkomst van zijn naam weg, en de voor mensen die de 'gewone' Nederlandstalige namen gewend zijn zeer nuttige informatie dat Bolingoli de achternaam van zijn moeder is, die nu wel getoond wordt als het laatste deel van zijn naam, maar kennelijk niet de gewoonlijk gevoerde achternaam. Ook hier verander je de lengte zonder enige bron en haal je de tekst onder de afbeelding weg, waardoor de lezer maar moet raden hoe oud deze foto is.

Je inzet is goed, maar ik hoop dat je je gaat realiseren dat je bijdraagt aan een zorgvuldig samen te stellen encyclopedie en dat je helpt om de kwaliteit te verhogen, niet te verlagen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 18 aug 2018 17:13 (CEST)[reageer]

Beste Daan, na mijn bericht hier heb je nog minstens acht artikelen over voetballers onder handen genomen, zonder op een of andere manier iets te doen met de tips en adviezen die ik je hier gegeven heb, of antwoord te geven op de gestelde vragen.
Ik wil je dringend aanraden om dat alsnog te doen, anders zal ik de moderatoren moeten vragen je op een andere manier ertoe aan te zetten Wikipedia wel serieus te nemen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 18 aug 2018 17:46 (CEST)[reageer]
Hier kan ik me enkel bij aansluiten. Bij het nalopen van wijzigingen stuitte ik op wat nu bovenaan staat. U wijzigde zaken zonder bron, haalde andere dingen zomaar weg en zette zomaar een -e achter de nationaliteit. MoiraMoira overleg 18 aug 2018 18:03 (CEST)[reageer]
Ik kan me hier ook enkel maar bij aansluiten. Bepaalde lay-out moet nu eenmaal gelijklopend zijn. Ik heb ook gemerkt dat je lengtes en namen hebt aangepast. Het kan goed zijn dat je over bepaalde informatie beschikt die een meerwaarde kan betekenen maar dan kan ik enkel maar de tip geven om de bron te vermelden waar je de info hebt gehaald. Spaman81 (overleg) 18 aug 2018 21:09 (CEST)[reageer]