Overleg gebruiker:Didikoller

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Kleuske in het onderwerp Externe links
Hallo Didikoller, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.771 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --JurgenNLBot (overleg) 18 aug 2014 13:29 (CEST)Reageren

Spektor[brontekst bewerken]

Hallo Didikoller, ik heb je artikel Spektor ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Kleuske (overleg) 18 aug 2014 14:29 (CEST)Reageren

Beste Freelance transmedia storyteller (stopwoordje, dat "transmedia"?)
Dit is Wikipedia. Wikipedia is een encyclopedie. Wikipedia is geen gratis reclamemedium en geen gratis website ter meerdere eer en glorie van jezelf of je werkgever. Verder zijn lieden die hier zichzelf in het zonnetje komen zetten niet alom geliefd. Gelieve daar rekening mee te houden. Dank. Kleuske (overleg) 18 aug 2014 14:32 (CEST)Reageren
Gezien de transmediale promo door een belanghebbende... Welkom op mijn volglijst. Kleuske (overleg) 18 aug 2014 14:37 (CEST)Reageren

Ok, fair enough als je zegt dat de Spektor pagina in mijn belang is, maar het is een feit dat Tim Murck zijn eigen productiebedrijf heeft en dat hij naast acteur ook producent is, hij heeft me gevraagd om dat toe te voegen. Ik krijg ook een melding over de vele externe links, terwijl ik dacht dat bronnen een artikel juist betrouwbaarder maken. En ja, transmedia is mijn stopwoordje, dat is namelijk mijn vakgebied. Ik zou ook liever van een slager horen hoe je een varken slacht, dan van een bakker. Ik zat erover te denken om een pagina aan te maken over transmedia storytelling in het algemeen, deze is er wel in andere talen. Maar als ik er veel tijd in steek en de pagina wordt zonder pardon verwijderd vind ik dat een beetje zonde. Dus maar niet doen??

Externe links[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste Didikoller, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Tim Murck, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Kleuske (overleg) 18 aug 2014 14:39 (CEST)Reageren