Overleg gebruiker:EefjeCox

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door Netraam in het onderwerp Coach
Hallo EefjeCox, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.703 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beoordelingsnominatie Centropa B.V.[brontekst bewerken]

Welkom op Wikipedia. Uw artikel over Centropa B.V. is genomineerd voor beoordeling door een andere gebruiker. Dit betekent dat gedurende twee weken het artikel kan worden verbeterd en na twee weken zal worden gecontroleerd door een moderator. Deze moderator zal dan bepalen of het artikel goed genoeg is om behouden te worden.

Ik zag uw melding op de meldpagina voor foutieve meldingen, maar het filter detecteerde correct dat u probeerde om een beoordelingssjabloon te verwijderen van de pagina. De reden dat deze gebruiker het artikel had genomineerd voor directe verwijdering, is omdat die gebruiker vond dat het artikel expliciete reclame was. Wikipedia is geen reclamezuil en artikelen die uitsluitend reclame maken worden doorgaans direct verwijdert. Een moderator heeft dat verzoek afgewezen, maar het artikel is momenteel nog niet geschikt voor Wikipedia en is daarom toegevoegd aan de langere procedure voor beoordeling van paginas.

Het artikel moet op een aantal punten verbeterd worden:

  • Artikelen moeten gebaseerd zijn op bronnen. Momenteel wordt er geen enkele bron genoemd. U kunt meer informatie hierover vinden op WP:Verifieerbaarheid, WP:Geen origineel onderzoek en WP:Bronvermelding.
  • Het artikel heeft momenteel geen logische opbouw. Het springt van de hak op de tak en bevat trivia die weinig nut hebben in een encyclopedisch artikel.
  • Het artikel bevat geen opmaak.

Ik zag daarnaast dat u ook probeerde om deze afbeelding toe te voegen. Afbeelding op Wikipedia zijn vrijgegeven onder een vrije licentie. Dit betekent dat afbeeldingen die op Wikipedia worden geupload door iedereen vrij bruikbaar zijn, ook buiten Wikipedia, mits aan de licentievoorwaarden wordt voldaan. Op basis van de belichting aan de rechterkant van de afbeelding die u heeft geupload en de korreligheid van de afbeelding, lijkt het of dit een foto of een scan uit een tijdschrift is. Om een afbeelding vrij te geven onder een vrije licentie moet u de rechten bezitten op een afbeelding. In dit geval moet u de fotograaf zijn die deze foto heeft gemaakt. Omdat de auteur en de bron mist in uw beschrijving is deze afbeelding ook op een beoordelingslijst geplaatst in afwachting van die informatie. Bij het niet plaatsen van die informatie wordt de afbeelding spoedig verwijderd vanwege auteursrechtenschending.

Als u verder vragen heeft kunt u die stellen op de Help:Helpdesk. Sum?urai8? 3 okt 2019 21:08 (CEST)Reageren

Bewerkingen[brontekst bewerken]

Gezien de vele bewerkingen achter elkaar kun je ook gebruik maken van de knop Toon bewerking ter controle. Dit zorgt ervoor dat de paginageschiedenis wat overzichtelijker blijft. Vriendelijk dank. Verdel (overleg) 3 okt 2019 21:14 (CEST)Reageren

Coach[brontekst bewerken]

Beste EefjeCox,

Ik zie dat je inmiddels al flink bezig met Wikipedia, waarvoor mijn dank! Wel zie ik dat je een aantal dingen nog niet helemaal onder de knie hebt. Dat is uiteraard niet erg. Wat ik je erg kan aanbevelen, is ons coachingsprogramma. Een ervaren gebruiker helpt je met al je vragen en zal je helpen wegwijs te worden op Wikipedia. Om hiervoor een aanvraag te plaatsen hoef je alleen nog maar op deze link te klikken en de pagina op te slaan. Een coach komt je dan zo snel mogelijk helpen! - netraaM5 okt 2019 09:49 (CEST)Reageren