Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Elektronicafan

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp In antwoord op uw terugkoppeling
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

Zie ook Overleg gebruiker:84.194.35.73

  1. 2 jan 2013 15:44 (CET) Doorgaande tekstdump op pagina Domotica, bewerkingsoorlog
    • blok - 1 dag

Ik heb een mail gestuurd met de aanvraag naar "Permissions - Nederlandstalige Wikipedia <permissions-nl@wikimedia.org"

Door de respons die ik heb ontvangen heb ik toestemming gekregen de tekst te publiceren. Dit was namelijk het antwoord dat ik gekregen heb:

Hartelijk dank voor uw vrijgave: wij hebben deze gearchiveerd onder nummer 2012122010005359 binnen ons OTRS systeem, waarmee u binnen de Wikimedia projecten aan deze mailuitwisseling kunt refereren.

Met vriendelijke groet,

Edo de Roo

VOORBEHOUD: Wikipedia is het werk van vrijwilligers die werken zonder formeel kader. Dit bericht is verzonden door een ervaren vrijwilliger van de Nederlandstalige Wikipedia uit eigen naam en naar best vermogen. Er is geen enkele garantie over juistheid van deze informatie. De schrijver van dit bericht kan officieel niet namens de Wikimedia Foundation en/of haar projecten spreken.


Auteursrechtenschending Domotica[brontekst bewerken]

Hoi. Je bijdrage op artikel Domotica heb ik weggehaald omdat het (gedeeltelijk) van elders gekopieerd lijkt, zie het auteursrechtenbeleid. Mocht je de rechten op de tekst bezitten, dan kun je de formele toestemmingsprocedure volgen. Daarnaast (en daardoor) heeft de tekst een niet-encyclopedische stijl. Groet. — Zanaq (?) 9 dec 2012 15:28 (CET)

Hey, De tekst is inderdaad gekopieerd van ergens anders, namelijk vanuit mijn eigen blog over Domotica. vlaamsedomotica.wordpress.com – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Elektronicafan (overleg · bijdragen)

Hoi. Dat moet formeel bewezen worden middels de formele toestemmingsprocedure. Daarnaast heeft de tekst geen encyclopedische stijl, waardoor die sowieso flink herschreven zou moeten worden. Groet. — Zanaq (?) 11 dec 2012 10:19 (CET)

In antwoord op uw terugkoppeling[brontekst bewerken]

Zoals Zanaq reeds gedeeltelijk zei: Tekst op Wikipedia is vrijgegeven onder een vrije licentie. Het is schending van auteursrechten als een tekst waar auteursrechten op zit wordt gekopieerd naar Wikipedia. De grootte van de tekst is dermate, dat het niet meer onder citaatrecht valt. In uw geval kunt u de tekst vrijgeven via OTRS, maar zelfs in dat geval zal de tekst worden teruggedraaid, omdat de tekst in deze vorm niet geschikt is voor Wikipedia.

De tekst die u heeft geprobeerd toe te voegen is promotioneel geschreven. Wikipedia is een encyclopedie, geen reclameplatform (WP:NIET) en zulke teksten blijven dus niet staan. Verder is Wikipedia ook geen plaats voor arbitraire lijstjes. Als u de punten die u in uw arbitraire lijst van 10 punten kunt onderbouwen met bronnen, en de informatie nog niet in het artikel is verwerkt, dan kunt u proberen de punten te verwerken in het artikel. Zie ook Help:Tips voor het schrijven van een goed artikel.

U kunt verdere vragen ook stellen op de Help:Helpdesk. Succes!

Sum?urai8? 21 dec 2012 18:09 (CET)Reageren

 

Ik heb deze tekst wederom weggehaald. Het was niet neutraal, maakte reclame voor een met naam genoemd bedrijfsprodukt, sprak de lezer direct aan, bevatte aanprijzingen, jargon en engelse ziekte. Kortom - totaal ongeschikt voor plaatsing in een encyclopedie. MoiraMoira overleg 2 jan 2013 15:22 (CET)Reageren