Overleg gebruiker:EvelyneV

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo EvelyneV, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.036.469 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 15 sep 2010 14:20 (CEST)

Carlos de Bourbon de Parme[brontekst bewerken]

Ik zie dat je de informatie blijft terugzetten over het wel of geen lid zijn van het Huis van De Bourbon de Parme van Carlos' buitenechtelijke zoon. Ik adviseer je je neer te leggen bij het goed bedoelde advies van meer ervaren Wikipedianen. Op Wikipedia wordt de informatie in een lemma beperkt tot het onderwerp. Dat is hier zijn vader. De meest aangewezen plek voor jouw info is het lemma van het Huis De Bourbon de Parme. Verder is het gebruikelijk om zo weinig mogelijk dubbele informatie op Wikipedia te plaatsen. Soms is daar niet aan te ontkomen, maar hier is dat heel goed mogelijk. Succes hier verder! Happytravels (overleg) 6 mrt 2018 15:44 (CET)

Bewerkingsoorlog[brontekst bewerken]

Beste EvelyneV, kunt u op Overleg:Annemarie Gualthérie van Weezel in overleg treden? Ik zie hierboven dat u ook eerder al een bewerkingsoorlog voerde, maar dat is niet de gewenste manier om op Wikipedia samen te werken. Mvg, Encycloon (overleg) 7 sep 2020 19:55 (CEST)

Beste Encycloon. Ik heb alle feiten van de heer Paul Bussel overtuigend weerlegd. Desondanks volhardt hij in zijn standpunt en heeft hij de correcties wederom gewijzigd. Kunt u wellicht een oordeel vellen nav mijn betoog. Anders vrees ik dat de 'bewerkingsoorlog' blijft bestaan. Met vriendelijke groet, dr. Evelyne Verheggen (cultuurhistoricus).

Beste Evelyne Verheggen,
Ik heb hier om meer inbreng gevraagd. Ik weet niet of ik de aangewezen persoon ben om hier al een oordeel te vellen, dus wacht graag nog even af of er meer reacties komen. Mvg, Encycloon (overleg) 15 sep 2020 16:13 (CEST)
Opmerking Opmerking - mevrouw EvelyneV moge dan iets weten van 17e en 18e eeuwse devotieprenten, maar dat wil niet zeggen dat ze bekend is met gebruiken onder historici en genealogen over vermeldingen van personen met een meervoudige geslachtsnaam, want op dat laatste terrein lijkt ze eigenlijk volkomen onkundig, als ik haar publicaties via PiCarta zo zie. Paul Brussel (overleg) 16 sep 2020 01:10 (CEST)

Bijzonder dat de heer Paul Brussel de moeite heeft genomen mijn publicaties te bestuderen. In mijn - in dertig jaar - opgebouwde oeuvre van boeken en artikelen heb ik dit probleem nimmer zo specifiek aan de hand gehad. Ik ben dus benieuwd waarop hij baseert en oordeelt dat ik onkundig ben. Wellicht kan hij dan ook de moeite nemen om (serieus) antwoord te geven op mijn laatste twee onderbouwde argumenten op de 'overleg' pagina.