Overleg gebruiker:Ewout van Gelder

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikipedia, Ewout van Gelder! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook je hieraan wilt bijdragen.

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.964.555 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".


De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Nomineren[bewerken]

Hallo Ewout, ik denk dat WIU voor Flareon een terechte nominatie is, echter als je een WIU sjabloon plaatst hoort het artikel daarna aangemeld te worden op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181015 (TBP). Dit heb ik nu voor je gedaan. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst voor wat info. MVG, Rode raaf (overleg) 15 okt 2018 17:23 (CEST)

Beste Rode raaf,
dank u wel!Ewout van Gelder (overleg) 15 okt 2018 18:23 (CEST)
Daarbij moet je op de beoordelingslijst een argument geven waarom de pagina volgens jou niet voldoet, of op welke punten verbeterd kan worden. Aanbevolen wordt om een net aangemaakt artikel pas na een uur na plaatsing te nomineren, omdat degene die het artikel aanmaakte het misschien zelf nog aan het verbeteren is. Een handige pagina ter informatie is Wikipedia:Te beoordelen. Succes! Verdel (overleg) 15 okt 2018 21:51 (CEST)

Nominatie Simon Gauzy[bewerken]

Beste Ewout van Gelder,

Bedankt dat je het artikel Simon Gauzy hebt geschreven. Er kleven nog een paar gebreken aan dit artikel en daarom heb ik dit artikel op de beoordelingslijst geplaatst. Op de beoordelingslijst kan je ook een nadere toelichting vinden waarom ik dit artikel genomineerd heb voor verwijdering. Natuur12 (overleg) 16 okt 2018 19:03 (CEST)

Han Ying en Tomokazu Harimoto heb ik ook op de beoordelingslijst geplaatst. Natuur12 (overleg) 16 okt 2018 19:30 (CEST)

Beoordelingsnominatie van o.a. Wereldkampioenschappen tafeltennis 2015[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Wereldkampioenschappen tafeltennis 2015 door Paul Brussel, Wereldkampioenschappen tafeltennis 2017 door Queeste. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181017 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 18 okt 2018 02:01 (CEST)