Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:FrederiqueRIchard

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Mountainhead in het onderwerp In antwoord op uw terugkoppeling

Als je wilt overleggen... je bent van harte welkom!

Bosno[brontekst bewerken]

Beste Frederique, Ik heb je artikel Bosno voorgedragen aan de gemeenschap omdat de pagina verdacht veel lijkt op een promotieverhaal. De pagina is toegevoegd op de beoordelingslijst: hier. Hier zal deze beoordeeld worden door de gemeenschap. Je kunt ook daar opmerkingen toevoegen.

Vergeet daarbij niet te ondertekenen. Kulter20 (overleg) 3 dec 2013 13:13 (CET)Reageren

De buitenburcht[brontekst bewerken]

Hallo FrederiqueRIchard, ik heb je artikel De buitenburcht ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Kleuske (overleg) 3 dec 2013 13:36 (CET)Reageren

In antwoord op uw terugkoppeling[brontekst bewerken]

Hallo,

Welkom op Wikipedia! Als je niet begrijpt of je artikel ter controle of plaatsing is, scrol dan even naar onderen. Als daar opnieuw een bewerkingsvak staat is het gewoon controle. Als je terug op het artikel bent, zonder bewerkingsvak, is het artikel gepubliceerd.

Mag ik nog even aanraden eens de snelcursus te volgen, daar kun je alle info over dit soort dingen vinden. Ik hoop dat ik heb kunnen helpen!

Hartelijke groet,

mountainhead / ? 3 dec 2013 21:09 (CET)Reageren