Overleg gebruiker:Gebruiker115

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Gebruiker115, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.983.175 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

sjablonen[bewerken]

Wil je nooit meer sjablonen bewerken vanaf je mobiel? Je moet er sowieso mee uitkijken, ze worden op heel veel pagina's gebruikt, en zeker vanaf een nieuw account wordt gerommel al snel als vandalisme gezien. Edoderoo (overleg) 1 jun 2019 09:56 (CEST)

Ik zie dat je verders een hoop goede en constructieve bijdragen doet, dus veel succes gewenst! Edoderoo (overleg) 1 jun 2019 09:58 (CEST)

Beoordelingsnominatie Wapen van Henegouwen[bewerken]

Hallo Gebruiker115, ik zag dat je Wapen van Henegouwen hebt aangemaakt, omdat het een lege pagina is heb ik deze op de beoordelingsplaats Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190602 gezet. Daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. MVG, Arch (Overleg) 2 jun 2019 08:10 (CEST)

Ter kennisgeving, de nominatie is ingetrokken. Een andere gebruiker heeft de inhoud naar de conventies gewijzigd. Mocht je interesse hebben om vaker wapens te schrijven, zou ik je als tip mee willen geven; kijk de kunst eens af bij andere artikelen. Hoe deze over het algemeen zijn opgemaakt, beschreven, brongebruik e.d. tevens zou ik je van harte willen uitnodigen op Wikipedia:Wikiproject/Heraldiek. Daar kan je ook bronnen vinden en een overlegruimte mocht je vragen hebben. Uiteraard kan je die ook altijd bij mij stellen. MVG, Arch (Overleg) 4 jun 2019 23:00 (CEST)