Overleg gebruiker:Guyorens

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Guyorens, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.886 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Vlaams Instituut voor Mobiliteit[brontekst bewerken]

Gelieve geen reclameteksten te plaatsen, zoals op Vlaams Instituut voor Mobiliteit. Groet. — Zanaq (?) 27 aug 2013 10:01 (CEST)

Beste, In opdracht van het Vlaams instituut voor mobiliteit zou ik je willen vragen om hun Wikipedia pagina te verwijderen. Kan U hiervoor zorgen? mvg Guy – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Guyorens (overleg · bijdragen) 27 aug 2013 10:18‎

Als ik even in mag breken: wat is de reden dat het VIvM de pagina verwijderd wilt zien? Afgezien daarvan, het is een instituut dat van encyclopedische waarde is, het betreft geen negatief artikel en er staat ook geen reclame in. Dqfn13 (overleg) 27 aug 2013 10:50 (CEST)[reageer]
Nee, daar kan ik niet voor zorgen. Het is beter dat het onderwerp zich niet zelf bezighoudt met pagina's die over dat onderwerp gaan, en ook geen derden daartoe aanzet. Vermoedelijk komt de promo die de hele tijd aan het artikel word toegevoegd ook van die club zelf. Zeg maar tegen ze dat ze daarmee moeten stoppen - zoals al herhaaldelijk uitgelegd. Zie ook WP:NIET en WP:ZP. Ik zet je antwoord hier: op de nederlandstalige wikipedia is het gebruikelijk overleg bijeen te houden. Groet. — Zanaq (?) 27 aug 2013 11:09 (CEST)

Beste, Wie moet ik dan contacteren om deze pagina te verwijderen. Het VIM wil deze absoluut verwijderen. Grtz Guy– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Guyorens (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Als een pagina weg moet, kan je de pagina nomineren voor verwijdering. Gebruik daarvoor het sjabloon {{weg}} en plaats het op de beoordelingspagina, maar je zult je verzoek moeten onderbouwen met valide argumenten. En 1 tip: Dat VIM de pagina verwijdert wil hebben is geen valide argument. Mbch331 (Overleg) 27 aug 2013 11:18 (CEST)[reageer]