Overleg gebruiker:H.Loper

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op Wikipedia!

Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is. Ondanks het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel hebben we wat conventies en natuurlijk de wikiquette.

  • Oefenen kan in de Wikipedia:Zandbak.
  • Je kan naar wens Wikipedia:Wikipedianen naar expertise aanvullen met jezelf. Zie alle andere pagina's van die soort, die je rechtsboven in het sjabloontje vindt.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden geen overleg over is geweest.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de beginnetjes. Wellicht kunt u een artikel daar met uw expertise uitbreiden.


Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

P.S. Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus 4x ~

Dag Hoerenloper, welkom op Wikipedia. Groeten Känsterle 3 mrt 2005 12:50 (CET)

Engelse namen[bewerken]

Hallo Hoerenloper, ik zie dat je druk in de buurt bent met Red-light district. We zijn echter de Nederlandstalige wikipedia en gebruiken dus graag Nederlandse namen. Is het Nederlands voor Red-light district niet gewoon Hoerenbuurt? Groetjes vanuit Bangkok Thailand Waerth©2005|overleg 20 jun 2005 20:57 (CEST)

Ik weet niet of 'Hoerenbuurt' een Nederlands begrip is dat synoniem is voor RLD. Red light district is internationaal wat gebruikelijker dacht ik Hoerenloper 20 jun 2005 20:59 (CEST)
Hoerenbuurt is zeker synoniem bij mijn weten. Het gaat er niet om wat internationaal is .... maar Nederlands .... zie ook de Duitse en Zweedse namen voor de artikelen. Overigens bedankt voor je prostitutie in Singapore stukje .... je kan exhter niet copy en pasten. Dat gebeurd met wijzig titel dit ivm de licentie alhoewel ik denk dat er makkelijk 2 artikelen kunnen zijn ... het algemene en artikelen over Geylang, Orchard Road en Little India. Waerth©2005|overleg 20 jun 2005 21:08 (CEST)

Nana[bewerken]

Ik moet nog steeds een stukje schrijven over Nana en de bars in Cowboy zijn gewijzigd .... tijd voor fieldresearch. Waerth©2005|overleg 20 jun 2005 21:11 (CEST)

Goede jacht gewenst :P Hoerenloper 20 jun 2005 21:12 (CEST)

hoi[bewerken]

Je begrijpelijke uitbarsting is verwijderd. Maar misschien is het van belang te weten dat oude artikelen op wikipedia nooit echt helemaal weg zijn. Voor moderatoren is het nog te zien en terug te halen. (Hoewel niet via jouw bijdragenlijst bijv.). Groeten, Elly 23 jun 2005 12:08 (CEST)

Ok bedankt Hoerenloper 25 jun 2005 00:09 (CEST)

Verwijdering[bewerken]

Een aantal van je artikelen zijn ter verwijdering genomineerd. Ik en een aantal anderen hebben tegen verwijdering gestemd. Wikipedia:Te_verwijderen_pagina's#Toegevoegd_29.2F08.2C_te_verwijderen_vanaf_13.2F09 , ook is er een discussie over je gebruikersnaam. Met het verzoek die te veranderen. De discussie is hier: Wikipedia:De_kroeg#Hoerenlopen te vinden. WâërÞ©2005|overleg 29 aug 2005 16:44 (CEST)

Wijziging gebruikersnaam[bewerken]

Hierbij verzoek ik je je gebruikersnaam te laten wijzigen in een meer neutrale - bij een medewerker aan een encyclopedie passende naam. Muijz 30 aug 2005 11:54 (CEST)

Maak er maar Gebruiker:H.Loper van dan. Hoe moet dat. Hoerenloper 1 sep 2005 23:12 (CEST)

Test H.Loper 1 sep 2005 23:13 (CEST)

Beste ex-Hoerenloper Glimlach, je naam is veranderd in H.Loper. Je zou dus zo moeten kunnen inloggen, met ik denk hetzelfde wachtwoord (Ik heb dit zelf nooit ervaren, hoe zo een hernoeming werkt). Als het niet lukt, mail me dan svp. via mijn gebruikerspagina. Overigens bedankt dat je met wijziging akkoord ging, mensen stoorden zich aan je naam. Elly 2 sep 2005 21:42 (CEST)

Hoerenlopers is geen neutraal woord[bewerken]

Het gaat er om dat de we een neutraal standpunt in nemen als gebruikers van wikipedia. Daar om had ik hoerenlopers er uit gehaald. Dat heeft een negative klank, en een term als wandelaar kent men hiet niet. Loek037 22 jul 2006 19:51 (CEST)

bestaat er een niet neutrale naam voor mensen die prostituees bezoeken? Hoerenlopers is gewoon een ingeburgerd woord. H.Loper 31 jul 2006 01:32 (CEST)

Bestand:Street Prostitution.jpg, Bestand:Nijmegen kruittoren.JPG[bewerken]

Beste H.Loper,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven. Siebrand (overleg) 19 nov 2006 14:03 (CET)

Verwijderingsnominatie Seventeen[bewerken]

Beste H.Loper, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Seventeen. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070604 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 5 jun 2007 02:21 (CEST)

Verwijderingsnominatie Bruchstrasse (Braunschweig)[bewerken]

Beste H.Loper, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Bruchstrasse (Braunschweig). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070811 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 12 aug 2007 02:04 (CEST)

Verwijderingsnominatie Sansyl[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Sansyl dat is genomineerd door Peter b. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20120915 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 16 sep 2012 08:30 (CEST)