Overleg gebruiker:Hansung02

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Hansung02, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.980 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dolf Unger[brontekst bewerken]

Hallo Hansung02, ik heb je artikel Dolf Unger ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! - C (o) 4 feb 2010 20:32 (CET)[reageer]

Marienberg[brontekst bewerken]

Moi Hansung02, Zojuist sloeg je een aantal kleine bewerkingen na elkaar op, vermoedelijk om te zien of je het gewenste resultaat bereikte. Mag ik je wijzen op de knop "Toon bewerking ter controle" die onmiddellijk onder je bewerkingsvenster staat? Daarmee kun je het effect van je bewerkingen zien zonder meteen de pagina op te slaan. Je kunt daarna gewoon doorgaan met bewerken en eventuele fouten nog verbeteren of nog andere toevoegingen doen. Door pas op te slaan als je tevreden bent, houd je de bewerkingsgeschiedenis voor jezelf en voor andere gebruikers overzichtelijk.

Daarnaast wil ik even laten weten dat het niet gewenst is links in de lopende tekst te plaatsen naar externe websites. Deze heb ik verwijderd. Veel succes met het verbeteren van het artikel over Mariënberg. Mvg, --Meerdervoort (overleg) 28 jul 2013 23:15 (CEST)[reageer]

Beste Meerdervoort,
Bedankt voor de twee tips. Wat betreft de herhaalde bewerkingen: ik ken de optie 'Toon bewerking', maar de reden is dat ik kort na elkaar verschillende kopjes op de pagina bewerkt heb en dat moet toch voor ieder kopje apart of is er een overzichtelijker manier? En wat betreft de verwijzingen naar externe sites, kan ik die dan in een noot zetten? Waarom mogen die niet in de hoofdtekst? met vriendelijke groet Hansung02 (overleg) 28 jul 2013 23:32 (CEST)[reageer]
overleg verplaatst naar hier. Het is gebruikelijk te reageren op de plek waar de vraag is gesteld. Ik heb deze pagina op mijn volglijst en zie het eventuele antwoord wel verschijnen.
Moi Hansung02, Met verschillende kopjes wil dat inderdaad niet. Je zou bovenaan de pagina op de knop bewerken kunnen klikken, dan kun je het artikel in z'n geheel bewerken.
Wat betreft de externe links: verwijzen naar websites van campings, gymnastiekverenigingen etc doen we helemaal niet in een artikel over Mariënberg. Het artikel gaat over het dorp zelf en externe links naar onderwerpen die niet met het hoofdonderwerp te maken hebben zullen dan ook geen plekje krijgen in het artikel. Normaliter kunnen externe links onder het kopje externe links geplaatst worden. Let wel dat het dan om serieuze sites moet gaan. In het geval van Mariënberg komen dan bijv. gemeentewebsite dorpsbelangenvereniging en de historische vereniging in aanmerking. In sommige gevallen zou een link naar de vvv kunnen, maar dan houdt het eigenlijk wel zo'n beetje op. Het is in ieder geval de bedoeling enkel de belangrijkste links te plaatsen en niet allerhande weblogs etc.
Ik hoop dat dit antwoord geeft op je vragen. Mocht je nog meer vragen hebben over deze of andere pagina's stel ze dan gerust. Groeten, --Meerdervoort (overleg) 28 jul 2013 23:43 (CEST)[reageer]