Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Henkvierhuizen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Mathonius in het onderwerp Blokkade
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

Accounts voor onbepaalde tijd en publiekelijk gebruikte IP-adressen voor een jaar geblokkeerd wegens manipulatie (zie #Blokkade voor meer informatie). Mathonius 3 apr 2013 16:57 (CEST)Reageren

FYI[brontekst bewerken]

Zie hier. Kleuske (overleg) 7 mrt 2013 18:14 (CET)Reageren

Blokkade[brontekst bewerken]

Beste Henkvierhuizen,

In maart 2013 heeft u door gebruik te maken van alternatieve accounts en door uit te loggen getracht het onjuiste beeld te scheppen dat er meer steun voor een bepaald standpunt bestond (zie hier). Hierdoor heeft u sokpopmisbruik gepleegd, hetgeen door een checkuser is bevestigd (zie hier). Daarom heb ik uw accounts voor onbepaalde tijd en de publiekelijk gebruikte IP-adressen voor een jaar geblokkeerd. Indien u van mening bent dat ten onrechte sokpopmisbruik is geconstateerd, dan kunt u een verzoek om deblokkade indienen bij de arbitragecommissie. Mocht u weer willen bewerken, dan kunt u gebruikmaken van de ontsnappingsclausule zoals beschreven op Wikipedia:Sokpopmisbruik. Als u hierover vragen heeft, dan verneem ik dat graag. U kunt direct hieronder reageren door op "bewerken" te klikken.

Met vriendelijke groet, Mathonius 3 apr 2013 16:57 (CEST)Reageren