Overleg gebruiker:JanDeFietser

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen. Er is een blokkade opgelegd conform de richtlijnen om bijdragen met de betreffende accounts en/of ip-adressen tegen te gaan.

Sokpop

Archief[brontekst bewerken]

Overleg gebruiker:JanDeFietser/archief

Archief[brontekst bewerken]

Waarom is dit opeens gearchiveerd? Heeft de gebruiker hierom gevraagd?--Kalsermar (overleg) 1 nov 2011 17:47 (CET)

En daar gaan we weer[brontekst bewerken]

Ik wil een ieder graag attenderen op het volgende: http://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:46.44.161.126#Valse_Beschuldigingen

--Faust (overleg) 6 nov 2011 12:14 (CET)

Beoordelingsnominatie Vigilante[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Vigilante dat is genomineerd door Peter b. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20121003 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 4 okt 2012 02:01 (CEST)