Overleg gebruiker:Koen0612

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door Vis met 1 oog in het onderwerp Thom Craane

Hallo Koen0612, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Dqfn13 (overleg) 17 dec 2022 20:50 (CET)Reageren

Directe verwijdering van Thom Craane[brontekst bewerken]

Beste Koen0612, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel Thom Craane helaas (direct) moeten verwijderen, omdat het in de aanwezige vorm niet geschikt was voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

  • Expliciete reclame - Wikipedia kent een neutraal standpunt. Wervende teksten horen hier dan ook niet thuis.

Meer informatie is na te lezen op Wikipedia:Vijf zuilen, een samenvatting van richtlijnen die het karakter van Wikipedia bepalen. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Met vriendelijke groeten,

Dqfn13 (overleg) 17 dec 2022 20:49 (CET)Reageren

Goedenavond, ik zie dat dit artikel verwijderd is door expliciete reclame. Kunt u mij dit uitleggen? Ik ben benieuwd waar dit aan ligt☺️ Koen0612 (overleg) 17 dec 2022 20:51 (CET)Reageren
Hoi Koen0612, dat komt vooral doordat er meningen in staan. Je hebt geen enkel vaststaand feit genoemd zoals waar de optredens waren, hoeveel exemplaren er werden verkocht, je hebt geen onafhankelijke bronnen genoemd waar dingen na te gaan zijn. Dat er ook nog wezelwoorden (woorden zonder duidelijke betekening zoals vele en grote) in stonden, maakt het alleen maar erger. Dqfn13 (overleg) 17 dec 2022 22:04 (CET)Reageren

Thom Craane[brontekst bewerken]

Hallo Koen0612, ik zag dat u een artikel hebt geschreven over Thom Craane. Ik vind dat dit artikel niet of nog niet geschikt is voor Wikipedia. Op de beoordelingslijst kunt u een omschrijving vinden van mijn bezwaren en daar ook op reageren. De komende twee weken kan iedereen, ook uzelf, zijn of haar mening geven over dit artikel. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst of het artikel op Wikipedia blijft staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. - vriendelijke groet, vis →  )°///<  ← overleg 25 dec 2022 12:01 (CET)Reageren