Overleg gebruiker:Levifan

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Levifan, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.986.057 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Verwijderingsnominatie Gregory Charles[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Gregory Charles dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100817 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 18 aug 2010 02:06 (CEST)

Theo Francken[bewerken]

Beste Levifan,

Uw overlegbijdrage op, of beter: in de plaats van Theo Francken heb ik maar weer even ongedaan gemaakt. Mocht de inhoud van het lemma niet kloppen, dan is daar de overlegpagina van hetlemma: Overleg:Theo Francken. Die is nu nog leeg... Beter daar even uw bezwaren kenbaar maken? Vriendelijke groet, Spraakverwarring (overleg) 16 okt 2014 18:52 (CEST)

Dag, ik heb uw bericht op mijn overleg beantwoord. Het staat aldaar nu ivm de chronolie helemaal onderaan. Vriendelijke groet, Spraakverwarring (overleg) 16 okt 2014 19:25 (CEST)

Laurette Onkelinx[bewerken]

Verwijdering van kritiek op deze politica. Voor motivatie van verwijdering verwijs ik naar volgende link: https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:62.235.202.18&action=submit waarin ik schreef: "Ik zou daar geenszins probleem mee hebben, als hetzelfde ook vlot toepasbaar was op de pagina over 'Theo Francken': toen ik daar, in slechts één zin, verifieerbare, met voetnoot en dus met bron ondersteunde feiten toevoegde (waaraan Francken zich jammer genoeg bezondigd heeft), tevens feiten waarvan de actualiteitswaarde (parlementaire debatten over de regeringsverklaring) en relevantie bijzonder hoog waren, wel, toen ik dit wou doen, werd er prompt vanuit verschillende hoeken een bewerkingsoorlog tegen mij ontketend. Wikipedia wordt echt wel karikaturaal als in een bepaald taalgebied de politici van het taalgebied zelf systematisch witgewassen worden en politici van de andere kant van de taalgrens systematisch gedemoniseerd worden, zoals hier toch wel zeer ijverig gebeurt voor wat Laurette Onkelinx betreft. Geef toe: de passages kritiek en privéleven van Laurette Onklinx zijn er echt wel over: wat een Nederlandstalige ijver om Onkelinx te overweldigen met negatieve kritiek en te sparen van positieve kritiek. Vergelijk gerust met de Franstalige Wikipedia. Zo wordt Wikipedia echt wel karikaturaal in het kwadraat!" (Overleg gebruiker: gebruiker 62.235.202.18) 20 okt 2014 20:00 (CEST)

Beste Levifan, toch een opmerking over dit bovenstaande en deze bewerkingen. Ik begrijp prima dat je vindt dat er in artikel Theo Francken ook ruimte moet zijn voor kritiek, maar je zet je punt echt geen kracht bij door een spel te spelen van "het mag daar niet, dus daar mag het dan ook maar niet" (WP:PUNT). Als je kritiek wil uiten op dat artikel, doe dat dan via de overlegpagina, temeer omdat je ziet dat je bewerkingen steeds ongedaan gemaakt worden. Ik ben het met je eens dat Wikipedia neutraal moet zijn en dat we Franstalige politici niet anders moeten behandelen dan Vlaamse. Ik heb dan ook op Overleg:Theo Francken een voorstel gedaan om jouw argument tegemoet te komen, omdat ik het er fundamenteel wel mee eens ben. Maar door nu duidelijk op ongewenste wijze in andere artikels je punt kracht bij te zetten, doe je de hele discussie geen goed, terwijl die ook naar mijn mening best gevoerd kan worden. Als je over het artikel rond Onkelinx inhoudelijke commentaar hebt, niet van "in Theo Francken mag het niet" dus, dan haal dat dus best aan op de overlegpagina daar. We zien dan wel wat me er mee doen. Ik sta er alleszins voor open als je het sereen kunt houden. M.v.g., --MichielDMN 🐘 (overleg) 21 okt 2014 08:56 (CEST)