Overleg gebruiker:Lyrixio

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

Opmerkingen[brontekst bewerken]

Hallo Lyrixio, het valt op dat je meerdere bewerkingen achter elkaar op diverse pagina's doet. Graag het verzoek om gebruik te maken van de knop Toon bewerking ter controle. Hiermee blijft de paginageschiedenis overzichtelijk, en het scheelt nakijkwerk. Verder wil ik je ook wijzen op Bij twijfel niet inhalen. Ik zie dat je sommige teksten aanpast terwijl het huidige niet fout is. In zulke gevallen gaat BTNI op; onnodige verbeteringen.

Ten slotte zie ik dat je logo's toevoegt, het is mogelijk dat deze worden verwijderd als blijkt dat het geen eigen werk is of als er geen toestemming is ivm. auteursrecht. Mvg, Verdel (overleg) 12 apr 2019 20:15 (CEST)[reageer]

Hallo Lyrixio, voor alle afbeeldingen op Wikipedia geldt dat de maker toestemming moet hebben gegeven voor verspreiding, wijziging en commercieel gebruik van de afbeelding. In het algemeen zijn er twee soorten afbeeldingen:
  • Afbeeldingen die iemand zelf heeft gemaakt en op Wikipedia uploadt;
  • Afbeeldingen die 'ergens' vandaan zijn gehaald en worden geüpload.
Voor alle afbeeldingen is het verplicht:
  • De bron en maker te vermelden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • De licentie aan te geven of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven.
Als bij een afbeelding geen bron en licentie is aangegeven komt de afbeelding terecht op de beoordelingslijst en wordt, als er geen nadere informatie is gegeven, na twee weken verwijderd.
Ik heb twee van "uw" afbeeldingen waarvan geen licentie toegevoegd werd voorgedragen voor verwijdering. Ik zag via Commons dat, van het uploaden van afbeeldingen waarop copyright zit, reeds in januari eerder sprake was. Er werden toen twee afbeeldingen verwijderd die door u door u geüpload zijn. Ik wil u er met klem op wijzen dat u slechts rechtenvrije afbeeldingen mag uploaden. Dat is een officiële regel op Wikipedia die tevens in de gebruiksvoorwaarden staat opgenomen. Meer info op Wikipedia:Beleid voor gebruik van media. MVG, Arch (Overleg) 12 apr 2019 21:54 (CEST)[reageer]