Overleg gebruiker:Materialscientist

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Materialscientist, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.052.080 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Afbeeldingen...[brontekst bewerken]

Wauw... bedankt voor het uploaden en plaatsen van zoveel mooie foto's van zwemmers sporters. Thank you very much! Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 24 aug 2012 14:51 (CEST)

Foto's[brontekst bewerken]

Wat Trijnstel zegt ↑. Goed bezig Toth (overleg) 8 jan 2015 02:06 (CET)

Foto van Jules Dassin[brontekst bewerken]

U heeft een mooie foto toegevoegd van de regisseur Jules Dassin en zijn zoon, de Amerikaans/Franse zanger Joe Dassin. Is het mogelijk dat u deze foto toevoegt aan het wikipedia artikel over Joe Dassin. De huidige foto bij het artikel over Joe Dassin is weliswaar vrij van copyright, maar is zo lelijk. Het is erg jammer dat er zo moeilijk wordt gedaan over copyright als er alleen maar sprake is van een foto bij een wikipedia artikel (zonder winstoogmerk).

Hanengerda (overleg) 13 aug 2015 16:30 (CEST)
Sorry ik begrijp het niet. De huidige foto van Joe Dassin is File:Joe Dassin 1970.jpg, en het ziet er niet zo slecht uit. Materialscientist (overleg) 14 aug 2015 06:28 (CEST)

Verplaatste bewerkingen[brontekst bewerken]

Beste Materialscientist,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 07:08 (CEST)