Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/jul 2012

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Deze archiefpagina bevat overleg van juli 2012.

Infoboxen Duitsland[bewerken]

Dag Michiel1972, ik had je aanpassing naar Amtsgemeenten weer vertaald naar Ambtsgemeenten (met B dus) omdat dat de Nederlandse vertaling is (zie ook bijv. Ambt Delden, Ambt Almelo). (ik ben niet gelukkig met vertalingen van die Duitse bestuurlijke termen, maar als we het doen doen we het goed vind ik) Inmiddels weer teruggedraaid omdat ik zag dat het wat ongelukkig was met de rest (Amt in de kop). Daarna zag ik je melding in de kroeg en ook de opmerking mbt de infoboxen. Daarover had ik ook al contact gehad met Joopwiki, en wil je dan ook even attenderen op Overleg_gebruiker:Joopwiki#Sjablonen_gemeenten_en_andere_bestuurlijke_indelingen_Duitsland omdat ik ook wat aan die sjablonen wil doen. Wellicht dat je daar ook wat aan kan bijdragen. Groeten. --Meerdervoort (overleg) 2 jul 2012 23:38 (CEST)

San Francisco Maritime National Historical Park[bewerken]

Bedankt om dit artikel aan te maken! Glimlach Mvg, Flag of California.svg DimiTalen 4 jul 2012 08:03 (CEST)

Coopers[bewerken]

Is het niet handiger om direct van Coopers een DP te maken. Er zijn wel meer artikelen die hiervandaan kunnen worden gelinkt. De brouwerij zou dan onder de volledige naam een artikel kunnen krijgen. 194.151.220.4 4 jul 2012 16:03 (CEST)

Niets tegen een dp, de naam zou dan Coopers (brouwerij) moeten worden omdat de term Coopers vaker wordt gebruikt dan de volledig uitgeschreven bedrijfsnaam. Maar welke andere betekenis heb je gevonden? Michiel1972 4 jul 2012 16:06 (CEST)
Onder andere veel plaatsnamen beginnend met Coopers(town/crossing), maar ook een Coopers autofabriek. Er zullen ook wel mensen zijn met Coopers als achternaam. Ik heb gewoon gezocht op bevat 'Coopers', zie hier. 194.151.220.4 4 jul 2012 16:20 (CEST)

File:Map canton code 25 10.svg[bewerken]

De rode kleur was blijkbaar uitverkocht. Kun je een nieuw potje openen en de kaart alsnog inkleuren? Sonuwe () 11 jul 2012 20:21 (CEST)

File:Map canton code 25 30.svg[bewerken]

Hier is enkel de exclave ingekleurd. Sonuwe () 13 jul 2012 10:54 (CEST)

ArtEZ Academie voor beeldende kunsten Arnhem[bewerken]

Beste Michiel, ik heb je oude artikel ArtEZ Academie voor beeldende kunsten Arnhem op de beoordelingslijst gezet in verband met een recente forse bewerking van dit lemma. Vriendelijke groet, --ErikvanB (overleg) 19 jul 2012 04:02 (CEST)

Wegenproject[bewerken]

Beste Michiel1972,

Vandaag ben het gestart met het Wegenproject. In navolging van onder andere de Engelse en Duitse wikipedia leek het mij een goed idee om een dergelijk project op te starten. Ik zie dat je een aantal artikelen over wegen hebt aangemaakt. Daarom dacht ik dat je er wel interesse in zou hebben. Croonstad (overleg) 19 jul 2012 01:03 (CEST)

Typisch, ik dacht ook al dat ik hier moest zijn voor het wegenproject. Michiel, ik denk dat je hulp en input ook nodig is bij een ander deel van het wegenproject, namelijk de vindbaarheid. Ik kan me voorstellen dat bijvoorbeeld voor de Franse N-wegen en départementales een botmatige integratie met de plaatsartikelen (sectie verkeer en vervoer) een mogelijkheid zou zijn. Ik kan me voorstellen dat bijv. het routesjabloon van een wegenartikel geparsed zou kunnen worden. De artikelen over plaatsen die daarin voorkomen zouden dan automatisch een link naar het wegenartikel in de verkeerssectie toegevoegd kunnen krijgen. De moeilijkheden die ik zie daarbij zijn: 1 plaats, meerdere wegen en: onderhoudbaarheid (wat te doen met nieuwe artikelen en veranderingen).

Ik denk zelf in eerste instantie aan de Franse artikelen aangezien die al vrij ver ge-evolueerd zijn, maar dit moet volgens mij met alle plaatsartikelen wel te doen zijn. Wat vinden jullie? Milliped (overleg) 19 jul 2012 08:38 (CEST)

Verwijderingsnominatie Achterom (Nijkerk)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Achterom (Nijkerk) dat is genomineerd door Gouwenaar. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20120725 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 26 jul 2012 02:02 (CEST)

File:Map canton code 39 11.svg[bewerken]

Hier is de zuidwestelijke exclave niet ingekleurd. Sonuwe () 26 jul 2012 16:53 (CEST)

Koptekst[bewerken]

Hallo Michiel, ik betreur het dat het artikel dat ik heb aangemaakt op wikipedia door u is verwijdert omdat u het geen zinnige informatie vindt. Over fantasie valt in het regelement niets terug te vinden en naar mijn mening heb ik ook geen kwetsende dingen geschreven! Als kunstenaar is het mijn vak om dingen te creëren en vind ik het vreemd dat één persoon even beslist wat wel of niet zinnig is. Ik hoop dat ik uw visie heb kunnen veranderen!

Ik wens u een goede dag!


Met vriendelijke groet, Leon van den Akker

File:Map canton code 39 08.svg[bewerken]

Michiel, hier is enkel de exclave ingekleurd. Sonuwe () 22 jul 2012 23:36 (CEST)

Herinnering. Sonuwe () 29 jul 2012 10:00 (CEST)

File:Map canton code 39 13.svg[bewerken]

Idem. Sonuwe () 22 jul 2012 23:39 (CEST)

Herinnering. Sonuwe () 29 jul 2012 10:00 (CEST)