Overleg gebruiker:Mitya1888

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Warning icon.png Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 5 jul 2008 02:19 (CEST) Niet opvolgen aanwijzingen rondom lemma Rosamund Grosvenor
  2. 5 jul 2008 02:19 (CEST) Prive emailen gebruiker zonder toestemming
  3. 5 jul 2008 02:19 (CEST) Ged. reverten OP gebruiker
  4. 5 jul 2008 02:19 (CEST) Ongewenst taalgebruik op OP gebruiker


Hallo Mitya1888, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.934.716 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. U kunt hier uw opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SterkeBakoverleg 4 jul 2008 19:57 (CEST)

Rosamund Grosvenor[bewerken]

Beste, gelieve NIET zomaar zonder overleg prive met iemand te mailen, dus ook niet mij. Overleg vind plaats op de daarvoor bestemde pagina's hier op Wikipedia, en pas na expliciete toestemming via e-mail.

Verder voor de laatste keer: gelieve niet door te zeuren tegen mij of ik deze persoon nu wel of niet ken. Ik raak er zolangzamerhand door geirriteerd. Discussieren doe je op de verwijderlijst, en daar heb ik je overigens nog helemaal neit gezien. Gr. Arnaud 4 jul 2008 22:21 (CEST)


Taalkwaliteit[bewerken]

Beste, gelieve ook wat aan de kwaliteit van je taalgebruik te gaan doen. Het is en blijft bagger slecht Nederlands waardoor het verhaal totaal niet te begrijpen valt. Verder let op je interpunctie, en probeer spreektaal te vermijden. gr. Arnaud 4 jul 2008 22:25 (CEST)

Verwijderingsnominatie Knole[bewerken]

Beste Mitya1888, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Knole. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080704 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 5 jul 2008 02:11 (CEST)

Hoi Mitya1888. Je bent flink bezig met het bewerken van Knole. Het lijkt er op dat je wat moeilijkheden hebt met de software, waardoor letters en zinnen op een verkeerde plaats terecht komen. Ik wil best naderhand de puntjes op de i komen zetten, maar het lijkt me beter en fijner als je zelf wat nauwkeuriger zou werken. Knole en deze pagina staan op mijn volglijst, je kunt hier antwoorden. Groet, en veel plezier, Balko 9 jul 2008 13:45 (CEST)

Verwijderingsnominatie[bewerken]

Hallo,

Ik heb uw afbeeldingen Afbeelding:Green Court from English Homes by H Avray Tipping (died 1933) edited.jpg en Afbeelding:Knole - Britannia Illustrata (1709).JPG op de verwijderlijst neergezet aangezien er belangrijke informatie mist (zoals auteur, bron, licentievoorwaarden). Zie alstublieft de relevante beleidspagina. Als deze informatie niet binnen twee weken aangevuld wordt zal de afbeelding worden verwijderd. Indien u nog vragen heeft over deze nominatie bent u welkom op mijn overlegpagina.

Met vriendelijke groet,SterkeBakoverleg 9 jul 2008 17:43 (CEST)

Tip[bewerken]

Moi Mitya1888, ik zie dat je begonnen bent aan het lemma Long Barn. Om te voorkomen dat een dergelijk lemma direct een wegnominatie krijgt kun je overwegen het eerst in je eigen ruimte, op een subpagina, te schrijven, en als het min of meer gereed is dan te kopiëren naar de encyclopedie. Een alternatief is om er een {{wiu2}} sjabloon op te zetten. Succes. Peter b 10 jul 2008 18:21 (CEST)

Verwijderingsnominatie[bewerken]

Hallo,

Ik heb uw afbeelding afbeelding:Long barn.JPG op de verwijderlijst neergezet aangezien er belangrijke informatie mist (zoals auteur, bron, licentievoorwaarden). Zie alstublieft de relevante beleidspagina. Als deze informatie niet binnen twee weken aangevuld wordt zal de afbeelding worden verwijderd. Indien u nog vragen heeft over deze nominatie bent u welkom op mijn overlegpagina.

Met vriendelijke groet,SterkeBakoverleg 10 jul 2008 18:54 (CEST)

Hallo. Waarom is materiaal van Photobucket volgens u publiek domein? Kunt u een linkje geven waar dit op Photobucket vermeld wordt? Alvast dank, groet, MigGroningen 10 jul 2008 19:48 (CEST)
Ah. En nu claimt u dat uzelf de maker bent. Dat mag ik graag geloven, maar kunt u daar eventueel ook wat bewijs van leveren? Bijvoorbeeld door even op Photobucket in te loggen en daar een plaatje up te loaden, waardoor wij dan kunnen zien dat u toegang heeft tot het album van 'whitepinelane'? Groet, MigGroningen 10 jul 2008 20:07 (CEST)

Eigen pc[bewerken]

Hi, bij de afbeelding long barn staat als bron eigen pc. Heb je de foto zelf gemaakt of heb je hem van internet afgehaald? Dat is wel belangrijk om te weten. Groetjes, SterkeBakoverleg 10 jul 2008 19:22 (CEST)

is zelf gemaakt Date and time of data generation 17:40, 28 June 2008

(Mitya1888 10 jul 2008 20:54 (CEST))

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Long barn.JPG[bewerken]

Beste Mitya1888, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Long barn.JPG. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20080710 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 11 jul 2008 03:01 (CEST)

Vita Sackville-West[bewerken]

Wat heb je dit artikel mooi opgeknapt, Mitya! Super werk. Ze stond ook nog op mijn things to do lijstje, maar ze kan er nu vanaf! RJB 13 jul 2008 22:17 (CEST)

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Vanessa Bell.jpg[bewerken]

Beste Mitya,

Bedankt voor het uploaden van Afbeelding:Vanessa Bell.jpg naar Wikipedia. Ik heb deze afbeelding echter ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat er nog wat onduidelijkheden over bestaan.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle genomineerde afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?" of stel je vraag eventueel onderaan mijn overlegpagina..

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 16 jul 2008 17:52 (CEST)

Terugplaatsverzoek[bewerken]

Als je een algemeen terugplaatsverzoek wilt doen, kan dat op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren. Je hoeft dat niet te doen aan een aantal willekeurige andere wikipedianen. PatrickVanM / overleg 18 jul 2008 12:20 (CEST)

Rosamund Grosvenor Revisted[bewerken]

Beste Mitya,

Ik heb mijn best voor je gedaan.. Nu aan de slag! Mag ik je aanraden het artikel zoveel mogelijk encyclopedisch te maken? Dat wil zeggen: objectieve informatie geven en een beetje letten op de vormgeving die elders gebruikt wordt.. Bijvoorbeeld: cursief '' gebruiken we bij buitenlandse namen of begrippen. Dus niet bij namen. We gebruiken geen buitenlandse titels, zoals Lt. Col. (wat engels is).. En: we geven aan waarom iemand belangrijk is. Het artikel moet dus zoveel mogelijk relevante informatie geven over Rosamund zelf. Succes! En ik wil je altijd wel helpen! RJB 18 jul 2008 15:33 (CEST)

Ik denk dat het vooral van belang is aan te vullen, wat de invloed van Grosvenor op het leven en - vooral - werken van V. S-W is geweest.. RJB 18 jul 2008 18:08 (CEST)

Nog eens Rosamund Grosvenor[bewerken]

Beste Mytia,

Nog even voor alle duidelijkheid.. Als het lemma uiteindelijk behouden moet blijven, dan moet er nog wel wat aan verbeteren.. Ik heb op dit moment geen boeken bij de hand waarin ik kan studeren om je te helpen. Ik zou het wel heel fijn vinden als je een aantal dingen zelf verbeterde.. Je bent bijvoorbeeld heel erg slordig met hoofdletters (knole, ipv Knole) (vita ipv Vita).. Dat soort dingen moet er ook echt uit.. Vriendelijke groeten, RJB 18 jul 2008 22:16 (CEST)