Overleg gebruiker:Nijdam

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

dc/dc converter[bewerken]

Ik ben op zoek naar gegevens en werking van bovengenoemde converter. Deze zitten gemonteerd op enige printplaten van een besturingssysteem. Aangezien ik twijfel over de correcte werking, graag informatie. Ze zijn van TRACO model ted 2412, 2 W in 18-36 V out 12V. Bij voorbaat dank. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Queen23 (overleg · bijdragen)

Beantwoord op Overleg_gebruiker:Queen23. - BjornR 12 aug 2009 18:08 (CEST)

Som en verschilformules.[bewerken]

Beste, Bedankt voor de prachtige tekening ter illustratie van de goniometrische som- en verschilformules. Er ontbreekt echter één label, namelijk Sin α Sin β op de lijn helemaal rechtsboven. Is het mogelijk om dat aan te passen. (aangezien enkel de GIF beschikbaar is zou ik het volledig opnieuw moeten maken).193.104.159.132 20 nov 2012 15:10 (CET)

Voorbeeld van Convolutie?[bewerken]

Zou jij misschien een paar voorbeelden kunnen geven van convolutie? Mathijs Krijzer (overleg) 9 mrt 2013 22:12 (CET)

Laat u en v twee rijen getallen zijn, geïndexeerd door gehele getallen. De convolutie van u en v, genoteerd of , is een nieuwe getallenrij waarvan de algemene term gegeven wordt door

op voorwaarde dat de reekssom absoluut convergeert.

Laat u en v twee meetbare functies zijn op de reële getallen. De convolutie van u en v is een nieuwe functie u*v, met als voorschrift

op voorwaarde dat de integraal bestaat in de absoluut convergente zin van Lebesgue.

Beoordelingsnominatie Driedeurenprobleem[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Driedeurenprobleem dat is genomineerd door Dqfn13. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130911 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 12 sep 2013 02:07 (CEST)

Beoordelingsnominatie Kristalontvanger[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Kristalontvanger dat is genomineerd door EvilFreD. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160712 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 jul 2016 02:03 (CEST)

Artikel 'Geschiedenis van de wiskunde'[bewerken]

Beste collega,

Recentelijk is het etalageartikel Geschiedenis van de wiskunde onder de loep genomen tijdens een review en vervolgens de etalageverwijderingsnominatie. Zie hier. Er zijn namelijk diverse gebreken in het artikel gesignaleerd. Omdat ik en diverse anderen onvoldoende kennis hebben van wiskunde, benader ik nu enkele collega's die duidelijk hebben bijgedragen aan wiskundige artikelen, waaronder jij, in de hoop dat zij tijd en zin hebben om eens naar Geschiedenis van de wiskunde te kijken. Mogelijk kan een kenner helpen om het artikel te beoordelen en te verbeteren. Een overzicht van de gesignaleerde gebreken staat op de overlegpagina daarvan.

Vriendelijke groet, Kiro Vermaas Alchemic circle FMA alt black-white-transparent.svg 21 sep 2017 10:39 (CEST).