Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Papayorick

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Nieuwsgierige Gebruiker in het onderwerp Papa Yorick antwoord

Hallo Papayorick, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
RonnieV (overleg) 12 apr 2019 16:43 (CEST)Reageren

Papa Yorick[brontekst bewerken]

Beste Papayorick,

Ik heb je Engelstalige artikel over Papa Yorrick verwijdert. In de Nederlandse Wikipedia zijn alleen artikelen in het Nederlands welkom. Ik zie dat een vergelijkbare tekst al in de Engelse Wikipedia staat, als draft.

Overigens wordt het in het algemeen niet gewaardeerd als mensen over zichzelf schrijven. Dat maakt het extra moeilijk om op een neutrale wijze over een onderwerp te schrijven, bijvoorbeeld een artiest, terwijl die neutrale en onafhankelijke beschrijving wel nodig is voor een encyclopedische beschrijving van een onderwerp. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 12 apr 2019 16:43 (CEST)Reageren

Papa Yorick antwoord[brontekst bewerken]

Beste RonnieV,

Mijn fout, ik dacht dat het geupload werd naar de engelstalige wikipedia. Hoe kan ik het uploaden als engelse wikipedia pagina i.p.v. een Nederlandse? Ik kan niet uitvogelen hoe. Ik ben niet zelf Papa Yorick maar een student die over hem schrijft en naar dezelfde academie gaat. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Papayorick (overleg · bijdragen)

Wil je de volgende keer ~~~~ doen? Want dan wordt je bericht automatisch ondertekend door het systeem en weten we van wie het bericht is, zie WP:Ondertekening voor meer informatie. Nieuwsgierige Gebruiker (overleg) 13 apr 2019 09:28 (CEST)Reageren