Overleg gebruiker:Pietjepuk

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Maniago in het onderwerp Gerechten bestaan echt

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Pietjepuk (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 6 feb 2009 10:55 (CET) oefenpagina Matjex
    • maar ook:
  2. 12 jan 2009 15:19 twijfelachtige bijdrage op Vlees, later met bron sjabloon getagd door anderen.
  3. 2 feb 2009 10:14 geklieder op Friet (frietje rolf)
  4. 2 feb 2009 10:21 geklieder op Belegd broodje ‎(broodje rolf)
  5. 6 feb 2009 10:35 geklieder op Hamburger (rolf burger)
  6. 6 feb 2009 10:45 geklieder op Pizza (pizza con rolfo)
  7. 6 feb 2009 11:10 (CET) nog een onzinrolfpagina aanmaken, Marinade el Rolffo
    • blok onbepaalde tijd, ingelogde kliedervandaal
  8. 6 feb 2009 13:28 (CET) doorgegaan met reincarnatie Pietjepuk110 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
Hallo Pietjepuk, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.793 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Groet, Tukka 5 jul 2007 17:47 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Medieval-2 cover.jpg[brontekst bewerken]

Beste Pietjepuk, je hebt één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om , Afbeelding:Medieval-2 cover.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070910 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 11 sep 2007 03:01 (CEST)Reageren

Gerechten bestaan echt[brontekst bewerken]

deze gerechten en bereiding bestaan echt op onze school zijn deze gerechten verkrijgbaar. maar ook op andere plaatsen in de van weert ik zou graag dat deze gerechten herplaatst worden. - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Pietjepuk (overleg|bijdragen)

Ook al bestaan die gerechten echt, dan nog waren deze artikelen niet encyclopediewaardig. Wikipedia is geen kookboek waarin enkel een uitgebreid recept staat over hoe je een bepaald gerecht moet maken. **Man!agO** 6 feb 2009 11:13 (CET)Reageren
Aanvullend: Bijna elk van de tienduizenden broodjeszaken en snackcounters alleen nog maar in Nederland en Vlaanderen heeft eigen varianten en eigen specialiteiten. Die zijn géén van alle relevant en hebben enkel een lokaal karakter en belang. Ze zijn ook niet direct verifieerbaar, alvast onvindbaar met enige ernstige bron op internet. Kvdh 6 feb 2009 11:17 (CET)Reageren
protesterend: Hoi ik kom uit Weert ik vind het onzin dat de geschreven artikelen van deze gebruiker worden verwijderd. Deze artikelen bestaan echt en worden erg veel door de weertse consument gekocht en gegeten. Deze artikelen zijn het zeker wel waard om op wikipedia te staan omdat er ook verschillende artikelen opstaan die wel een recept of bereidingswijze aangeven. Vooral het recept van de Marinade vond erg goed en is het zeker waard om op wikipedia te blijven! dit recept is een echte aanrader!!!! heel lekker!!! - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Pietjepuk110 (overleg|bijdragen)
ik heb pietjepuk op msn als ik moet als hij fotos en andere bronnen wil bij wil voegen - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Pietjepuk110 (overleg|bijdragen)
Sorry, het zijn en blijven locale gerechten waarvan geen bewijs is dat ze ook ver buiten Weert bekend zijn, en dus encyclopediewaardig. Als we alle specialiteiten van elke plaats moeten gaan opschrijven wordt de boel onoverzichtelijk. **Man!agO** 6 feb 2009 13:23 (CET)Reageren