Overleg gebruiker:Sainodis

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Gebruikerspagina
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor doorgaand ongewenste wijzigingen waaronder point of view pushing van Vlaams in diverse lemmata te plaatsen en terugzetten en daardoor een betrouwbare neutrale opbouw van de encyclopedie bewust schade toebrengen zijn de volgende accounts buiten gebruik gesteld zoals vastgesteld via uitgevoerde checkuser op 27 april 2015:

Gebruikerspagina[brontekst bewerken]

Beste Sainodis, welkom op Wikipedia!

U heeft onlangs een gebruikerspagina aangemaakt. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om op uw gebruikerspagina informatie te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, een tekstdump van elders, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens of een curriculum vitae. Daarom is hij verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groeten, MoiraMoira overleg 17 apr 2015 10:29 (CEST)Reageren