Overleg gebruiker:Smileyke

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Kan er nog iemand de opmaak nog een klein beetje veranderen? Al de informatie is juist!!!

Hallo Smileyke, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.305 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Hoi Smileyke, welkom op wikipedia! Het welkomstcomité is een beetje laat, maar er zijn de laatste tijd wat weinig mensen bezig met de controle van nieuwe artikelen, en nieuwe gebruikers die deze artikelen aanmaken, worden daardoor dus ook over het hoofd gezien... vandaar deze late reactie. Ik heb zojuist je artikel Kinesitherapeutisch onderzoek bekeken. Zou je het artikel in een context kunnen plaatsen? Ik heb het bij de categorie "Orthopedie" ingedeeld, zoals je ziet, maar weet niet of het daarin past. Kun je wat meer over de behandelmethode vertellen, niet wat er gebeurt, maar wat het doet, wie het voorschrijft en voor watvoor type mensen het gebruikt wordt? Mocht je nog vragen hebben, trek me gerust aan mijn jasje. Je kunt reageren op mijn overlegpagina.

Wat de opmaak betreft (om op je vraag hier bovenaan op je overlegpagina terug te komen): je kunt hierboven in het welkomstbericht het een en ander vinden aan hoe je artikelen qua opmaak kunt aanpassen. Ook helpt het door artikelen die je hebt geschreven, of waar je aan meewerkt, op je volglijst te zetten. Wanneer iemand anders een aanpassing in het artikel doet, kun je daaruit leren wat hier zo'n beetje de conventies zijn.

Groetjes, Sietske Reageren? 8 mrt 2006 16:08 (CET)Reageren

Hoi Smileyke, ik zal zo even naar je artikelen kijken. Verder: ondertekenen kun je makkelijk en snel doen door vier tildes te typen. Je (aanklikbare) naam en de datum verschijnen dan vanzelf, zodat anderen makkelijker op je kunnen reageren. Hierboven in het welkomstsjabloon staat er meer over. Sietske Reageren? 12 mrt 2006 11:34 (CET)Reageren

Anamnese[brontekst bewerken]

Hoi Smileyke,

Het lijkt me een goed idee om het artikel Anamnese (kinesitherapeutisch) te integreren in Anamnese (medisch) omdat beide artikelen nu heel sterk overlappen. Wat vind je? Is de categorie "Orthopedie" trouwens een goede categorie voor Kinesitherapeutisch onderzoek, of is het beter om het artikel in de meer algemene categorie "Geneeskunde" te plaatsen? Sietske Reageren? 12 mrt 2006 11:51 (CET)Reageren

Anamnese en kinesitherapeutisch onderzoek[brontekst bewerken]

Ik vind de categorie orthopedie niet zo goed. De categorie geneeskunde past beter maar is eigenlijk ook niet juist. Een kinesist is niet hetzelfde als een geneesheer... Kheb ook nog 3 artikels (een tijdje geleden wel) toegevoegd nl een actief passief en weerstandsonderzoek. Volgens mij behoren die wel tot Wikipedia. Die artikels vormen mee een uitleg om het kinesitherapeutisch onderzoek uit te leggen.

Tja... de categorie "geneeskunde" is eigenlijk een verzamelbak van alles wat met geneeskunde te maken heeft, maar niet in een onderliggende categorie past. Vandaar dat het me het beste compromis lijkt. Ik heb de verwijdernominatie verwijderd, omdat het me nu een beetje duidelijker is wat het precies is (ik heb als inleidende zin erbij gezet dat het met het menselijk bewegingsapparaat te maken heeft, dat was eerst niet duidelijk). Eén verzoek: zou je kunnen proberen om de tekst nog een beetje te herschrijven? Ik vond het vrij lastig te begrijpen, omdat het nogal "officieel taalgebruik" was. Als het niet lukt is het geen ramp trouwens, er komt vast wel een keer iemand anders langs die zin heeft om het artikel een beetje te herschrijven. Groetjes, Sietske Reageren? 12 mrt 2006 14:38 (CET)Reageren

Osteochondritis dissecans[brontekst bewerken]

Hoi. Ik laat je artikel Osteochondritis dissecans meteen verdwijnen omdat het ergens vandaan gekopieerd is en bovendien onbegrijpelijk is. Het is niet toegestaan zomaar teksten van elders over te nemen. Groetjes. — Zanaq (?) 8 jun 2007 20:37 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. Epifysiolysis capitis femoris[brontekst bewerken]

Beste Smileyke, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Epifysiolysis capitis femoris en Coxartrose. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070608 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 9 jun 2007 02:21 (CEST)Reageren