Overleg gebruiker:Steenbergen 31

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo Steenbergen 31, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook u hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast ziet u enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Uw bericht wordt dan automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide.

Gaat u vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Xxmarijnw overleg 19 aug 2016 11:26 (CEST)[reageer]

Hallo Steenbergen 31. Ik zag je bijdragen aan het artikel Pasop. De tekst die er nu staat, is niet zo encyclopedisch van aard en mist vooral bronnen. Zo komt het niet heel betrouwbaar over dat de herberg en of het gehucht in de negentiende eeuw Pasop werd genoemd omdat die meneer op andermans vee paste. Omdat dit iets is uit de geschiedenis is het lastig te controleren, we zijn er immers niet bij geweest? Daarom is het wel belangrijk dat dergelijke feiten worden onderbouwd met betrouwbare bronnen. Een betrouwbare bron is niet die oude mevrouw die haar hele leven bij Pasop gewoond heeft, maar eerder een oudheidkundig onderzoek van iemand die er verstand van heeft. Ik heb de tekst eerst weer teruggezet in de versie voor je toevoegingen. Graag hoor ik of dergelijke bronnen beschikbaar zijn, zodat je tekst, al dan niet aangepast, teruggezet kan worden. M.vr.gr. Brimz (overleg) 16 okt 2016 08:26 (CEST)[reageer]

goedemorgen,

als je goed alle bronnen bekijkt zie je ook dat er een artikel tussen staat van historisch leek, waarbij die wel historisch onderbouwd wat er in mijn verhaal staat. ook met wijzigingen naar de groninger archieven etc. dus wel met zekerheid zo zijn zolas ik in mijn verhaal zet.

ik vind het dat te kort door de bocht dat je direct de oude versie weer terugzet !

groeten

Hallo, Steenbergen 31, je vergat te ondertekenen: Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: Lotje (overleg) 16 okt 2016 15:44 (CEST). Glimlach Lotje (overleg) 16 okt 2016 15:44 (CEST)[reageer]