Overleg gebruiker:Stefanlakhichand

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door Stefanlakhichand in het onderwerp Public Transformation
Hallo Stefanlakhichand, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.847 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Public Transformation[brontekst bewerken]

Beste Stefanlakhichand, ik heb je artikel Public Transformation voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, geen auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk.

Goedendag,
Ik begrijp niet goed waarom de pagina voorgedragen wordt voor directe verwijdering. We zijn een uitgeverij die zoals andere uitgeverijen een pagina op Wikipedia hebben. Reclame maken snap ik, dus kan ik teksten anders omschrijven om meer objectief over te komen, dat is geen probleem. Maar als uitgeverij hebben we wel een kracht die we graag online tonen, wat volgens mij van toegevoegde waarde op wikipedia is.
Hoor graag!
Stefan Lakhichand Stefanlakhichand (overleg) 29 jan 2023 16:28 (CET)Reageren
Dag Stefan Lakhishand, welkom bij de encyclopedie. U plaatste een bronloze aanprijzende tekst om bekendheid te verkrijgen voor uw bedrijf. - "Public Transformation is een Nederlandse uitgeverij die in 2020 is gestart met het doel om jonge, nieuwe auteurs een platform te bieden om ook hun stem te laten horen. De missie van de uitgeverij is om de ervaringen, inzichten en wijsheid van (toekomstige) auteurs een platform te bieden zodat gezorgd kan worden voor generationele overdracht van kennis en ervaring." En dat is hier niet de bedoeling helaas. Uw bedrijf is namelijk zo te lezen niet encyclopedisch relevant. U vroeg om aanvullende toelichting dus bij deze. Omdat het reclame/werving/promotie voor een niet encyclopedisch relevant onderwerp was is het direct verwijderd door mij collega. Wikipedia is namelijk een encyclopedie met neutraal standpunt en geen medium voor werving en promotie. Ook is Wikipedia niet bedoeld als gratis webruimte, bedrijvengids of persoonsregister waar organisaties of personen hun 'eigen' pagina kunnen (laten) inrichten. Op Wikipedia wordt het niet algemeen gewaardeerd dat mensen schrijven over onderwerpen waar ze beroepsmatig of persoonlijk dicht bij betrokken zijn. Omdat u aangeeft direct betrokken te zijn wijs ik u bij deze tevens op de gebruiksvoorwaarden waaraan u dan dient te voldoen. De specifieke passage staat hier. Houd u er tevens rekening mee dat "Paid contributions without disclosure" expliciet verboden zijn. Hopelijk heeft u er begrip voor dat dat op Wikipedia getoetst wordt aan encyclopedische relevantie en neutraliteit. Meer over de diverse verwijderingsredenen vindt u hier. Ik zou u dan ook willen aanraden om over andere onderwerpen te schrijven; zie bijvoorbeeld Wikipedia:Gewenste artikelen. Onze hulppagina voor nieuwkomers is volgens mij een goed begin om u in te lezen in de mogelijkheden en onmogelijkheden van Wikipedia. Als u nog vragen hebt kunt u een bericht achterlaten bij onze helpdesk. Succes met uw bedrijf gewenst. Met vriendelijke groet, Hoyanova (overleg) 29 jan 2023 16:34 (CET)Reageren
Goedendag,
Ik begrijp het neutrale standpunt en wikipedia als encyclopedie, echter zijn er een hoop andere uitgeverijen die vergelijkbare pagina's hebben. Ik hoef geen reclame te maken en kan content anders omschrijven, dat is geen probleem, maar ik begrijp niet waarom andere uitgeverijen wel een artikel kunnen publiceren en Public Transformation niet?
Groet,
Stefan Stefanlakhichand (overleg) 29 jan 2023 16:37 (CET)Reageren
Andere bedrijven kunnen ook niet zomaar een artikel over zichzelf plaatsen hier. Waarom niet staat hierboven. Hoyanova (overleg) 29 jan 2023 16:42 (CET)Reageren
Hier een aantal voorbeelden van uitgeverijen die vergelijkbaar zijn aan de onze, maar wel een artikel hebben:
Uitgeverij Halewijn, Licap, Buijten & Schipperheijn, Boekencentrum Uitgevers, etc. etc. Het enige verschil is dat zij langer gevestigd zijn en wij slechts enkele jaren bestaan... Stefanlakhichand (overleg) 29 jan 2023 16:55 (CET)Reageren