Overleg gebruiker:Steven Raedschelders

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Steven Raedschelders, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.025 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Welkom op Wikipedia!

Vanaf deze account of internetaansluiting zijn zojuist gegevens toegevoegd over uzelf, een vriend(in), familielid, docent, website, social media-account, huisdier, club of vereniging, of een ander onderwerp uit uw eigen omgeving. Op Wikipedia kan iedereen encyclopedische informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Maar eigen informatie hoort daar niet bij; plaats deze liever op bijvoorbeeld een eigen website, een blog of een sociaal netwerk. Zie deze tekst over wanneer iets of iemand wél hier thuishoort.

Wanneer u zichzelf als gebruiker wilt voorstellen aan medegebruikers, kan dat worden gedaan door u in te schrijven en dan de persoonlijke gebruikerspagina aan te maken. Let wel: ook hier geldt dat de inhoud relevant moet zijn voor de Wikipedia-webencyclopedie.

Bedenk tevens dat het niet de bedoeling is om hier de privacy te schenden van derden. Daarover is hier meer informatie te vinden. Meer informatie over hoe serieus bij te dragen staat hier: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Artikel verwijderd[brontekst bewerken]

Beste Steven Raedschelders, welkom! Informatie op Wikipedia hoort verifieerbaar te zijn; zeker bij levende personen. Omdat ik de informatie in het door u aangemaakte artikel niet kon terugvinden, heb ik het artikel direct verwijderd. Betrouwbare, onafhankelijke bronnen zijn tevens nodig om de relevantie van het onderwerp aan te tonen. Mochten die toch bestaan, kunt u die hieronder aandragen en ben ik zeker bereid het artikel weer terug te plaatsen.

Wat betreft uw vraag hier: op het internet kunnen we er niet zomaar op vertrouwen dat een gebruiker de waarheid spreekt; ik wil u uiteraard best geloven maar het is geen keihard bewijs. Mvg, Encycloon (overleg) 4 jun 2019 19:21 (CEST)[reageer]

[[1]] – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Steven Raedschelders (overleg · bijdragen)

Oké, maar in welk artikel vind ik de informatie over Harry Daenen precies? Kunt u me de krant en datum noemen? Encycloon (overleg) 4 jun 2019 19:57 (CEST)[reageer]

In het eerste artikel Bron: Het Laatste Nieuws 19/05/19 - 2de GP JUMA Leuven [[2]] – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Steven Raedschelders (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Daar wordt inderdaad gemeld dat hij zilver heeft gehaald. Voor een encyclopedisch artikel is het echter nodig dat we meer dan dat ene feit kunnen vertellen en daar hebben we die betrouwbare bronnen voor nodig die het onderwerp beschreven hebben. Encycloon (overleg) 4 jun 2019 20:06 (CEST)[reageer]

Dus een artikel in een officiële krant wat Het Laatste Nieuws toch is, is geen betrouwbare bron dan? 2A02:1810:967D:E500:C8B8:2D67:2B77:2DB6 4 jun 2019 20:42 (CEST)[reageer]

Dat zeg ik niet. Het is hier een betrouwbare bron, maar beschrijven gaat verder dan noemen van een feit. Op basis van deze bron kun je alleen schrijven dat hij een prijs gewonnen heeft; voor een artikel is er meer nodig dan dat. Encycloon (overleg) 4 jun 2019 20:55 (CEST)[reageer]