Overleg gebruiker:StudioLoddershoek

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door Ciell in het onderwerp Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst 2020
Hallo StudioLoddershoek, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.702 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Schrijfwedstrijd[brontekst bewerken]

Beste StudioLoddershoek,

Bedankt voor je inschrijving voor de deelname aan de Schrijfwedstrijd 2019! Leuk dat je een poging gaat doen ondanks dat je vrij nieuw bent. Je schreef bij je aanmelding dat je aan verschillende artikelen wilt bijdragen. Ik wil je er op attent maken dat het de bedoeling is om je helemaal uit te leven op één artikel. Althans, de jury beoordeelt één aangemeld artikel en geen (versnipperde) bijdragen aan meerdere artikelen. Bijdragen in algemene zin aan de encyclopedie mag natuurlijk altijd. Dus ik wil je vragen om een keuze te maken.

Verder gaf je aan iets te willen met Pajottenland en de figuur van Breughel. Je schreef de streek zet zich immers graag op de kaart als Bruegelland, maar klopt dit wel? Dat klinkt prikkelend, echter het suggereerde ook dat je een soort betoog zou willen schrijven, maar misschien vat ik dat verkeerd op. Mocht je dat toch van plan zijn: een betoog past niet goed in de encyclopedie, omdat we geen platform zijn voor eigen onderzoek of het verdedigen van controversiële stellingen.

Beide puntjes kun je eventueel lezen in de wedstrijdreglementen en de Wikipedia uitgangspunten die ik hierboven nog even zal neerzetten. Vriendelijke groet en veel succes, namens de jury 2019, Take Mirrenberg (overleg) 1 sep 2019 00:10 (CEST)Reageren

Start[brontekst bewerken]

Beste StudioLoddershoek,

Nogmaals fijn dat je meedoet aan de schrijfwedstrijd. Vanaf nu heb je tot en met 31 oktober de tijd om te werken aan je artikel. De jury wenst je veel succes en we bedanken je voor de aanmelding.

Hartelijke groet, Jury Schrijfwedstrijd 2019 1 sep 2019 16:58 (CEST)

Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst 2020[brontekst bewerken]

Op de WikiZaterdag van 11 januari vindt de nieuwjaarsbijeenkomst van Wikimedia Nederland plaats in het Textielmuseum in Tilburg.

Tijdens deze bijeenkomst wordt er met alle aanwezigen teruggekeken op het voorgaande jaar, om daarna een blik op de toekomst te werpen. Daarnaast worden ook deze keer weer de WikiUilen uitgereikt en wordt de uitslag van de Wikipedia Schrijfwedstrijd 2019 bekend gemaakt.

Als deelnemer aan de Schrijfwedstrijd nodig ik je bij deze van harte uit om volgende week ook naar Tilburg te komen. Kijk op de verenigingswiki van WMNL voor meer informatie. In verband met de beperkte capaciteit is aanmelden verplicht.

Vriendelijke groet, ook namens de jury,
Ciell 3 jan 2020 09:57 (CET)Reageren